Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 16.12.2008 22:54:04
|
|
|
|
kitty
|
voli povrce i voce,meso malo manje al pojede i to,i naravno slatko
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 16.12.2008 22:58:33
|
|
|
|
Snješka
|
Uuu moja Lana obožava brokulu, ma sve slano a kašice baš i nevoli. Ja joj dam i čušpajza i sve kaj mi jedemo laganije kuham zbog nje. Ali kad vidi kruh poludi obožava ga.
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 17.12.2008 8:22:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
sve, ali u zadnje vrijeme je lud za paštetom i mlijekom, toliko da je ustanju to jesti za doručak i večeru i tako opet... a valjda će ga proći
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 17.12.2008 11:01:14
|
|
|
|
ZVRK
|
ZADNJE GA drži pohano meso ,gnječani krumpir tj.pire a slatko voli oduvijek-mamino malo
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 8.2.2009 17:16:19
|
|
|
|
dikac
|
dora voli salame, kolače, hrenovke, kruh, paštetu, griz, palentu, u biti sve nezdravo trenutno slabo jede povrće, juhe i meso
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 15.2.2009 13:02:18
|
|
|
|
mrkvač
|
Sara najviše trenutno voli papati sve od mljevenog mesa: čufte, čevape, tijesto i saft. Hrenovke naravno i pohano meso! Povrće slabo jede.
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 19.2.2009 11:36:38
|
|
|
|
koka
|
Skužila sam da za sada Mili više paše voće ....al trudimo se i s povrćem...ružno me pogleda, al uspijemo par žličica pojesti
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 26.2.2009 18:28:23
|
|
|
|
tikica_69
|
Slatkisi i fast food, na zalost
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!