Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 9.9.2012 7:38:28
|
|
|
|
troubled
|
-šlapice (to imaš ) ostalo će ti reći tete prvi dan kad dođete.... u pravilu su to: -pelene (tjedno ili mjesečno prema dogovoru s tetama) -vlažne maramice (cca 1 paket mjesečno) -papirnate maramice -krema za guzu -rezervna odjeća (stoji u ormariću) ako dijete koristi bocu ili dudu, to onda svakako... a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak. sretno
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 9.9.2012 8:12:15
|
|
|
|
danery
|
da dodam-kod nas se nosi još i 5 platnenih pelena i 5 partikli koje ostaju u vrtiću,plastične čaše ako dijete pije iz njih...
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 11.9.2012 11:32:15
|
|
|
|
elven
|
IZVORNA PORUKA: troubled -šlapice (to imaš ) ostalo će ti reći tete prvi dan kad dođete.... u pravilu su to: -pelene (tjedno ili mjesečno prema dogovoru s tetama) -vlažne maramice (cca 1 paket mjesečno) -papirnate maramice -krema za guzu -rezervna odjeća (stoji u ormariću) ako dijete koristi bocu ili dudu, to onda svakako... a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak. sretno Upravo kako ti je troubled napisala, gdje nema ormarića tu su ruksaci i u njima je sve...mi još stavljamo i malu jastučnicu, jer kad se odviknu od bočice, dude to im ostaje poznato i njihovo... - još bih dodala dvije rezervne odjeće, dok ne vidiš kako ide, jer je kod nas u pravilu bilo jedan obrok jedno presvlačenje
|
|
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 11.9.2012 13:03:47
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: elven IZVORNA PORUKA: troubled -šlapice (to imaš ) ostalo će ti reći tete prvi dan kad dođete.... u pravilu su to: -pelene (tjedno ili mjesečno prema dogovoru s tetama) -vlažne maramice (cca 1 paket mjesečno) -papirnate maramice -krema za guzu -rezervna odjeća (stoji u ormariću) ako dijete koristi bocu ili dudu, to onda svakako... a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak. sretno Upravo kako ti je troubled napisala, gdje nema ormarića tu su ruksaci i u njima je sve...mi još stavljamo i malu jastučnicu, jer kad se odviknu od bočice, dude to im ostaje poznato i njihovo... - još bih dodala dvije rezervne odjeće, dok ne vidiš kako ide, jer je kod nas u pravilu bilo jedan obrok jedno presvlačenje potpisujem + kod nas ide i velika jastučnica koja se slaže zajedno s piđamicom i sprema svaki puta u ormarić, a stave si ju na krevetić da imaju svaki svoju pod glavom...
|
|
RE: što ponijeti u jaslice? 19.9.2012 16:58:10
|
|
|
|
valnea
|
IZVORNA PORUKA: troubled -šlapice (to imaš ) ostalo će ti reći tete prvi dan kad dođete.... u pravilu su to: -pelene (tjedno ili mjesečno prema dogovoru s tetama) -vlažne maramice (cca 1 paket mjesečno) -papirnate maramice -krema za guzu -rezervna odjeća (stoji u ormariću) ako dijete koristi bocu ili dudu, to onda svakako... a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak. sretno Upravo ovo smo i mi nosili + suzicu u oku prvih par puta
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!