|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   što ponijeti u jaslice?
9.9.2012 0:12:39   
Bebač i ja
evo,mi smo trebali krenuti u jaslice sa 14. mjeseci,ali smo se razbolili prije nego smo kročili tamo...i još nebudemo 7 dana, pa krećemo na adaptaciju,a ja nikako da saznam podatak što je neophodno za pripremiti za njegov boravak u jaslicama kad krene "zaistač"...za sad imamo samo šlapice:)))
inače,što se tiče jaslica i moje hrabrosti za Njegovo "preživljavanje" tamo je skriveno user posted image , jer bih ja da smo skupa doma do njegove punoljetnosti,naravno user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: što ponijeti u jaslice?
9.9.2012 7:38:28   
troubled
-šlapice (to imaš user posted image )

ostalo će ti reći tete prvi dan kad dođete....
u pravilu su to:
-pelene (tjedno ili mjesečno prema dogovoru s tetama)
-vlažne maramice (cca 1 paket mjesečno)
-papirnate maramice
-krema za guzu
-rezervna odjeća (stoji u ormariću)

ako dijete koristi bocu ili dudu, to onda svakako...

a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak.

sretno user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Bebač i ja)
Neposredna veza do poruke: 2
9.9.2012 8:12:15   
danery
da dodam-kod nas se nosi još i 5 platnenih pelena i 5 partikli koje ostaju u vrtiću,plastične čaše ako dijete pije iz njih...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 3
11.9.2012 11:32:15   
elven

IZVORNA PORUKA: troubled

u pravilu su to:
-papirnate maramice
-krema za guzu

a da bi rastanak bio lakši, neka nosi sobom i omiljenu igračku....to im zbilja pomaže prebroditi početak.

sretno user posted image

Upravo kako ti je troubled napisala, gdje nema ormarića tu su ruksaci i u njima je sve...mi još stavljamo i malu jastučnicu, jer kad se odviknu od bočice, dude to im ostaje poznato i njihovo...
- još bih dodala dvije rezervne odjeće, dok ne vidiš kako ide, jer je kod nas u pravilu bilo jedan obrok jedno presvlačenje user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
11.9.2012 13:03:47   
anaxx
IZVORNA PORUKA: elven

u pravilu su to:
-papirnate maramice
-krema za guzu

sretno user posted image

Upravo kako ti je troubled napisala, gdje nema ormarića tu su ruksaci i u njima je sve...mi još stavljamo i malu jastučnicu, jer kad se odviknu od bočice, dude to im ostaje poznato i njihovo...
- još bih dodala dvije rezervne odjeće, dok ne vidiš kako ide, jer je kod nas u pravilu bilo jedan obrok jedno presvlačenje user posted image

potpisujem + kod nas ide i velika jastučnica koja se slaže zajedno s piđamicom i sprema svaki puta u ormarić, a stave si ju na krevetić da imaju svaki svoju pod glavom...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 5
19.9.2012 16:58:10   
valnea

u pravilu su to:
-papirnate maramice
-krema za guzu

sretno user posted image

Upravo ovo smo i mi nosili user posted image + suzicu u oku prvih par puta user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!