Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 11:29:57
|
|
|
|
ELENA35
|
drage mamuške,evo sad definitivno,odlučila sam se na čuvanje djeteta.Uz blizance u vrtiću mi je to najbolja opcija,i iskreno veseli me...nekako sam sretna uz dječicu,ništa drugo me toliko ne ispunjava Zato valjda imam četvero dječice Istočni sam dio Zagreba,nije problem niti čuvanje u mom domu (sve je sigurno isključivo zbog male djece,preoprezna sam oduvijek),a nije problem niti da ja dolazim k vama. Iskustvo neupitno,ništa nas ne smije iznenaditi Ostavljam broj moba,jer ne mogu često na net. 097 7134477
|
|
RE: prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 11:49:03
|
|
|
|
mala pcelica
|
svaka čast!!! ja bi volila da imam strpljenja kao ti za djecu,al nazalost nije tako sretno,nadam se da ce se neko javiti kome treba teta cuvalica i vjerujem da si ti prava osoba za to ,uz toliko uskustva i strpljenja vjerujem da jesi
|
|
RE: prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 13:20:28
|
|
|
|
ELENA35
|
pčelice,ma djeca su divna...ja ne mogu više raditi sa odraslima,zato sam dala otkaz u firmi i počela malo gledati da radim ono što volim,a ne uvijek ono što moram.Hvala ti na podršci,divna si
|
|
RE: prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 13:29:56
|
|
|
|
ribica1
|
Vesele me ove novosti a najviše to šta si napokon sretna!!! Pusa! Nadam se da će ti se javit puno mama koje trebaju tetu čuvalicu!
|
|
RE: prijavljujem se za tetu čuvalicu 12.6.2012 13:30:21
|
|
|
|
mala pcelica
|
meni su sva djeca bila divna i obozavala sam ih dok nisam otisla u svicarsku cuvati djecu ( katastrofa su bili) od onda ja nema strpljenja ni za jedno,pa čak ni za svoje zalosno,ali istinito ...
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!