Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Privatne jaslice s malim brojem djece u g... 6.2.2012 23:11:46
|
|
|
|
mayathebee
|
Nisam sigurna. Mi kad smo zvali tri mjeseca prije nego je naš I navršio godinu dana, nije bilo mjesta u privatnom vrtiću. Uspjeli smo srediti to mjesto preko veze, i tada je bilo oko 13 djece. Kad smo ga doveli upisati, on je bio 16. dijete, i još je dolazila jedna beba, dakle 17. Irekli su da je to, to! Sad su već tete rekle kako im stiže još 4. djece, i da je i njima to previše ali.... Nisam nezadovoljna sa vrtićem, naprotiv, tete su jako drage i brižne, vidim da kad im je frka uskaču i ravnateljice, i medicinske sestre, zaista se brinu o njima. I imam nekako osjećaj da ih primaju više čisto zato što su roditelji očajni, i mi smo bili. U državnom su nam se samo nasmijali, a eto, i ovaj privatni smo dobili preko veze.
|
|
RE: Privatne jaslice s malim brojem djece u g... 7.2.2012 14:48:50
|
|
|
|
martina33
|
hm,to mi se baš i ne čini idealno s obzirom da je u naš vrtić (državni) u jasličku grupu upisano max 19 djece...e pa sad,da ću plaćat 1000-2000 kn za isto sranje,bome neću....
|
|
|
|
RE: Privatne jaslice s malim brojem djece u g... 7.2.2012 16:43:15
|
|
|
|
mayathebee
|
Cijene su ti sada manje, s obzirom na subvenciju grada Zagreba, konkretno nas kosta 800 kn. Kod nas u drzavnom ima upisanih i do 22 djece, s tim da ih nikada nije toliko, jer nazalost uvijek ima onih koji su bubani, ali i onih koji cuvaju mjesto, a zapravo su kod bake i dede! Osobno nikad nisam u nasoj grupi nabrojala vise od 13 djece. No raspitaj se dobro prije nego odlucis, jer kod nas su u privatnom uglavnom stalno dvije tete, i kuzi se razlika, ponajvise u sadrzaju ( ucenje jezika, kazaliste koje dolazi u vrtic) toliko da razmisljam da ga i ako dobijemo drzavni, ostavim ovdje. No sve ovisi o vrticu, ovaj nas je napravljen prije godinu i pol, pa sve izgleda super!
|
|
RE: Privatne jaslice s malim brojem djece u g... 7.2.2012 16:45:55
|
|
|
|
lidac0605
|
Moj će na jesen u privat vrtić u jaslice.800 kn,ostalo sufinancira općina,grupa 10ero djece.Imamo prednost upisa i ne moramo čekat mjesto jer mi je troje djece išlo u isti taj vrtić.
|
|
|
|
RE: Privatne jaslice s malim brojem djece u g... 7.2.2012 17:11:49
|
|
|
|
berny
|
I mi smo od jeseni na istim mukama.
|
|
|
|
RE: Privatne jaslice s malim brojem djece u g... 7.2.2012 17:50:49
|
|
|
|
lilia
|
Ja bi radije u privatne jaslice pa čak i vrtić. Nekako mi djeluju sigurnije i mislim da im se tete više posvećuju i trude. Da me sada neka teta iz državnog ne napadne, ne mislim da one malo rade nego ovih u privatnom ima više pa se stignu više posvetiti. Moja nećakinja je išla samo u privatni i bilo je super.
|
|
RE: Privatne jaslice s malim brojem djece u g... 8.2.2012 16:57:39
|
|
|
|
kanader
|
ja bi samo pohvalil "državni" ilitiga gradski vrtić...grupe do 16 djece, programi montesori, i waldorfski, glazbeni vrtić, svaki mjesec 2 predstave, druženje roditelja i djece, učenje stranog jezika...sve lijepo, otvoreno i smireno....tetama svaka čast...vrlo kratko išli u privatni i ispisali se...osobno se uvjeril da čistačica nakon kaj s rukama ocjedi krpu za pod ide hraniti jasličare...e pa malo mi je bilo toooooooo muchhhh
|
|
RE: Privatne jaslice s malim brojem djece u g... 8.2.2012 23:06:57
|
|
|
|
martina33
|
Lidac,koji je to privatni vrtić?može i na pp ako se ne dozvoljava "reklamiranje"..thnx
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!