|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: skupljači boje
21.11.2009 1:14:49   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Cure, evo upravo sam spasila bijelu košulju koja mi se obojala u plavo. Naime, kupila sam u Dm-u Dr. Beckmann odstranjivač mrlja od boje koje su nastale pri pranju. Košta nekih 12 kn a košulja mi je opet blistavo bijela user posted image
Toliko sam oduševljena da moram ovo podijeliti s vama

Zvonki mozes li mi tacan naziv da napises, znas da sam ja uvijek u potrazi ???user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 26
21.11.2009 11:18:20   
sanjalica
samo prijavljujem da sam maramicama oduševljena i da je bijelo ostalo bijelo, a sa onog tamno plavog su čak sa bijelih dijelova sišle flekice što je samo na sebe pustilo pri ručnom pranju.....
ooooo hvala hvala .... osjećam se tako lako i prosvjetljeno.....

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 27
21.11.2009 12:52:02   
Lady3
uf,ovo svakako moram kupiti...ako je to tako dobro kupujem cijeli paket..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!