Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 28.7.2011 22:14:34
|
|
|
|
mare00
|
Pa da stvarno je povolja a i lijepo izgleda....javi jesi nasla???? Ja mislim da cu je i ja otici kupiti!!!
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 29.7.2011 11:17:47
|
|
|
|
berny
|
mare, maya nek vam daju popust na količinu za ringerajke. to će biti 3 hranilice.
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 29.7.2011 13:40:19
|
|
|
|
mare00
|
A mogli bi...ja nebi ni znala da nisma tu vidjela...
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 31.7.2011 8:54:51
|
|
|
|
berny
|
IZVORNA PORUKA: mayathebee Tatica kupio hranilicu , razgrabili su je! Hvala berny još jednom, eto sad i hranilicu imamo istu!!! maya, sad neka nam bude isto da nam dečki odlično papaju u novim hranilicama.
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 12.3.2013 11:42:45
|
|
|
|
Tina 21
|
Mi imamo Peg Perego Siesta...super je i zadovoljna sam njome..1600kn..za keš smo još dobili neki popust,neznam sad kolko. Preporučam! :)
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 12.10.2013 14:45:27
|
|
|
|
lopuža
|
mi imamo hranilicu koja ide na stol i bili super zadovoljni ali sad nam treba hranilica za bebaća koji još nezna sjediti a poćinjemo sa kašicama, pa ako netko ima da posudi na tri mjeseca bila bi zahvalna. malac je big men pa mu u jajetu nije baš zgodno za njupati
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 18.3.2015 12:33:10
|
|
|
|
linica123
|
Može preporuka dobre i kvalitetne hranilice do 1200 kn .. ? Hvalaaa :)
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 18.3.2015 12:59:56
|
|
|
|
Sunshine28
|
mi imamo ovakvu, samo je sivo-bijela sa tockicama: http://www.magicbaby.hr/hranjenje-hr/stolice-za-hranjenje-hr/stolice-za-hranjenje/bertonne-hranilica-1-polozaj.html prakticna jer i kada su mali ima remenje s kojima ne klizi iz stolice, lagana za svakodnevno nosanje po kuci, po visini taman da dijete bude u ravnini stola... mi smo dobili rabljenu (koristilo jedno dijete prije nas) izgledala kao nova, nasa ju cura koristila sve dok spontano nije pocela sjediti s nama za stolom na obicnoj stolici i evo, i dalje ful citava i ocuvana - ceka bebu no. 2 koja stize na jesen a cijena, kao sto vidis vise nego povoljna....
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 18.3.2015 13:00:35 >
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 18.3.2015 15:28:41
|
|
|
|
keyt
|
1200 kuna je svota s kojom možeš kupiti vrhunsku hranilicu. Mi imamo Peg Perego https://www.google.hr/search?q=peg perego hranilica&espv=2&biw=1360&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=WYkJVfeSC4vvUOHCgvAG&ved=0CBoQsAQ#imgdii=mPJ9Gh5uKXvT_M%3A%3BJ4SC2ZoQZfRbuM%3BmPJ9Gh5uKXvT_M%3A&imgrc=mPJ9Gh5uKXvT_M%253A%3Bm0FD8D2oOxLfCM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Fimage-bigger%252Foprema-bebe-ostalo%252Fpeg-perego-prima-pappa-diner-hranilica-slika-33434885.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Foprema-bebe-ostalo%252Fpeg-perego-prima-pappa-diner-hranilica-oglas-10884951%3B339%3B463 koja je koštala cca 1000 kuna, srećom, dobili je novu kao poklon. Međutim, jako smo je kratko koristili tako da nisam kompetentna, u svakom slučaju meni se čini golema, nepraktična i zauzima puno prostora. Iskreno, kupila bih neku jednostavniju i jeftiniju baš iz razloga što ne možeš znati hoće li dijete htjeti u nju, a također mislim da su jeftine opcije sasvim dobar izbor. S druge strane, žalim što nisam sama kupila Stokke Trip Trap jer ona kasnije može doživotno služiti kao visoki 'šank' stolac za odrasle i odlično izgleda. Meni se činio prostor za dijete preuzak, ali razuvjerila me je moja susjeda koja ima dva visoka i krupna dečka. Inače su štedljivi ljudi, ali su čim im se drugi dečko rodio kupili još jednu Tripp Trapp jer su njihovi veliki fanovi i tvrde da vrijede svaku kunu. Skupe jesu, ali vidim da se dosta polovnih prodaje. http://male-stvari.hr/proizvod/tripp-trapp/ Mislim da se nove mogu i povoljnije naći. Dakle, ja bih ili Tripp Trapp ili neku običnu, jeftinu
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 19.3.2015 9:09:31
|
|
|
|
linica123
|
Hvala vam na odg i savjetima. Svakako cu ih uzeti u obzir.
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 14.4.2015 12:36:06
|
|
|
|
ivanicam
|
Jesu li Peg Perego hraniclice dovoljno kvalitetne i udobne za naše bebače? Treba nam jedna, ali nikako se odlučiti. CAM ili Peg perego.? Šta vi kazete? :)
|
|
|
|
RE: sjedalica za hranjenje 25.4.2017 15:35:53
|
|
|
|
ugotownd
|
Pa da stvarno je povolja a i lijepo izgleda....javi jesi nasla???? Ja mislim da cu je i ja otici kupiti!!! Dobar link.
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!