|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sjedalica za hranjenje
28.7.2011 22:14:34   
mare00
Pa da stvarno je povolja a i lijepo izgleda....javi jesi nasla????
Ja mislim da cu je i ja otici kupiti!!!

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 26
29.7.2011 11:17:47   
berny
mare, maya nek vam daju popust na količinu za ringerajke. to će biti 3 hranilice. user posted image

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 27
29.7.2011 13:40:19   
mare00
A mogli bi...ja nebi ni znala da nisma tu vidjela...user posted image user posted image

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 28
29.7.2011 14:59:35   
mayathebee
Tatica kupio hranilicuuser posted image user posted image user posted image , razgrabili su je! Hvala berny još jednom, eto sad i hranilicu imamo istu!!!user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 29
31.7.2011 8:54:51   
berny
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Tatica kupio hranilicuuser posted image user posted image user posted image , razgrabili su je! Hvala berny još jednom, eto sad i hranilicu imamo istu!!!user posted image

maya, sad neka nam bude isto da nam dečki odlično papaju u novim hranilicama. user posted image

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 30
12.3.2013 11:42:45   
Tina 21
Mi imamo Peg Perego Siesta...super je i zadovoljna sam njome..1600kn..za keš smo još dobili neki popust,neznam sad kolko. Preporučam! :)

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 31
12.10.2013 14:45:27   
lopuža
mi imamo hranilicu koja ide na stol i bili super zadovoljni ali sad nam treba hranilica za bebaća koji još nezna sjediti a poćinjemo sa kašicama, pa ako netko ima da posudi na tri mjeseca bila bi zahvalna. malac je big men pa mu u jajetu nije baš zgodno za njupati user posted image

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 32
18.3.2015 12:33:10   
linica123
Može preporuka dobre i kvalitetne hranilice do 1200 kn .. ? Hvalaaa :)

(Odgovor članu lopuža)
Neposredna veza do poruke: 33
18.3.2015 12:59:56   
Sunshine28
mi imamo ovakvu, samo je sivo-bijela sa tockicama:

http://www.magicbaby.hr/hranjenje-hr/stolice-za-hranjenje-hr/stolice-za-hranjenje/bertonne-hranilica-1-polozaj.html

prakticna jer i kada su mali ima remenje s kojima ne klizi iz stolice, lagana za svakodnevno nosanje po kuci, po visini taman da dijete bude u ravnini stola...

mi smo dobili rabljenu (koristilo jedno dijete prije nas) izgledala kao nova, nasa ju cura koristila sve dok spontano nije pocela sjediti s nama za stolom na obicnoj stolici i evo, i dalje ful citava i ocuvana - ceka bebu no. 2 koja stize na jesen user posted image

a cijena, kao sto vidis vise nego povoljna....

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 18.3.2015 13:00:35 >

I + G = E & L

(Odgovor članu linica123)
Neposredna veza do poruke: 34
18.3.2015 15:28:41   
keyt
1200 kuna je svota s kojom možeš kupiti vrhunsku hranilicu.
Mi imamo Peg Perego https://www.google.hr/search?q=peg perego hranilica&espv=2&biw=1360&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=WYkJVfeSC4vvUOHCgvAG&ved=0CBoQsAQ#imgdii=mPJ9Gh5uKXvT_M%3A%3BJ4SC2ZoQZfRbuM%3BmPJ9Gh5uKXvT_M%3A&imgrc=mPJ9Gh5uKXvT_M%253A%3Bm0FD8D2oOxLfCM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Fimage-bigger%252Foprema-bebe-ostalo%252Fpeg-perego-prima-pappa-diner-hranilica-slika-33434885.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.njuskalo.hr%252Foprema-bebe-ostalo%252Fpeg-perego-prima-pappa-diner-hranilica-oglas-10884951%3B339%3B463 koja je koštala cca 1000 kuna, srećom, dobili je novu kao poklon. Međutim, jako smo je kratko koristili tako da nisam kompetentna, u svakom slučaju meni se čini golema, nepraktična i zauzima puno prostora. Iskreno, kupila bih neku jednostavniju i jeftiniju baš iz razloga što ne možeš znati hoće li dijete htjeti u nju, a također mislim da su jeftine opcije sasvim dobar izbor.
S druge strane, žalim što nisam sama kupila Stokke Trip Trap jer ona kasnije može doživotno služiti kao visoki 'šank' stolac za odrasle i odlično izgleda. Meni se činio prostor za dijete preuzak, ali razuvjerila me je moja susjeda koja ima dva visoka i krupna dečka. Inače su štedljivi ljudi, ali su čim im se drugi dečko rodio kupili još jednu Tripp Trapp jer su njihovi veliki fanovi i tvrde da vrijede svaku kunu. Skupe jesu, ali vidim da se dosta polovnih prodaje.

http://male-stvari.hr/proizvod/tripp-trapp/

Mislim da se nove mogu i povoljnije naći. Dakle, ja bih ili Tripp Trapp ili neku običnu, jeftinu

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 35
18.3.2015 16:14:57   
sorina
Mi imamo bertonne hranilicu. Ovakvu samo plavu http://www.namjestajka.com/namjestaj/djeca-i-mladi/namjestaj-za-bebe/djecja-hranilica-bertonne-1871
Kupili je za kćerkicu,a sad je i sin koristi. Mi smo vrlo zadovoljni. Koštala oko 600 kn. Čvrsta je i kvalitetna. Sjedalo može u 3 položaja,a i ona se može podešavati po visini.

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 36
19.3.2015 9:09:31   
linica123
Hvala vam na odg i savjetima. Svakako cu ih uzeti u obzir.

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 37
14.4.2015 12:36:06   
ivanicam
Jesu li Peg Perego hraniclice dovoljno kvalitetne i udobne za naše bebače? Treba nam jedna, ali nikako se odlučiti. CAM ili Peg perego.? Šta vi kazete? :)

(Odgovor članu linica123)
Neposredna veza do poruke: 38
25.4.2017 15:35:53   
ugotownd
Pa da stvarno je povolja a i lijepo izgleda....javi jesi nasla????
Ja mislim da cu je i ja otici kupiti!!!

Dobar link.

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!