Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 28.6.2011 15:23:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 15:32:29
|
|
|
|
njanja
|
žalbu pišeš na samu ustanovu, kod nas u Ri je to Dječji vrtić Rijeka koji je raspoređen u nekloliko centralnij jedinica....Koliko znam, vi biste kao zaposleni roditekji trebali imati prednost pri upisu, a uz to pripadate tom centru po prebivalištu....Ajde javi se sutra na pp ako ne nađeš neku šprancu žalbe pa ću se raspitati....
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:08:23
|
|
|
|
malizia
|
a , ovako nešto, da ti dam ideju, iako bi ja osobno otišla tamo....... cijenjeni xy obraćam Vam se zbog nezadovoljstva jer moje dijete xy nije primljeno u Vaš vrtić iako smo ispunili sve uvijete vezane za isto. Budući da suprug i ja radimo, a u međuvremenu dijete nemamo komu ostaviti na čuvanje upućujem Vam iskrenu zamolbu da ponovo razmotrite upis mog djeteta u Vašu ustanovu. unaprijed zahvaljujem xy sretno
|
|
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:10:12
|
|
|
|
Duve
|
Kopam po netu i nigdje nisam našla neki konkretan primjer
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:11:13
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: malizia a , ovako nešto, da ti dam ideju, iako bi ja osobno otišla tamo....... cijenjeni xy obraćam Vam se zbog nezadovoljstva jer moje dijete xy nije primljeno u Vaš vrtić iako smo ispunili sve uvijete vezane za isto. Budući da suprug i ja radimo, a u međuvremenu dijete nemamo komu ostaviti na čuvanje upućujem Vam iskrenu zamolbu da ponovo razmotrite upis mog djeteta u Vašu ustanovu. unaprijed zahvaljujem xy sretno Hvala ti na trudu, idem odmah napisati
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:16:34
|
|
|
|
njanja
|
Duve, dodaj još uz to da ti i starije dijete ide u isti vrtić, da redoviti podmirujete račune (znam da je to važno jer kod nas je nedavno bila obavijest da se neće tolerirati da preko 2 mj budu neplaćeni, znači toga ima)...Uz to samo malčice zaprijeti da ako ne pristanu ponovno razmotriti molbu, da ćeš zatražiti izveštaj o upisanima jer od 15 upisane djece, dam ruku u vatru da minimalno 2 mame ne rade, znači da ne ispunjavaju uvijete (toga ima i kod nas)....
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:26:06
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: njanja Duve, dodaj još uz to da ti i starije dijete ide u isti vrtić, da redoviti podmirujete račune (znam da je to važno jer kod nas je nedavno bila obavijest da se neće tolerirati da preko 2 mj budu neplaćeni, znači toga ima)...Uz to samo malčice zaprijeti da ako ne pristanu ponovno razmotriti molbu, da ćeš zatražiti izveštaj o upisanima jer od 15 upisane djece, dam ruku u vatru da minimalno 2 mame ne rade, znači da ne ispunjavaju uvijete (toga ima i kod nas).... To sam i mislila, bolje da ti ne govorim na koji je način i Karlo upao nakon 3 godine predavanja hebenih papira... Kad je ravnateljica od naše strane osobno informirana o tome da konkretno znamo koja su djeca upisana (a po prebivalištu ne spadaju tamo, mama ne radi...)-tada je Karlo za čudo upao (jedini koji je upao u već formiranu grupu od prije)....
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:31:50
|
|
|
|
njanja
|
onda pošalji kopiju te pritužbe i na ravnateljicu tvog vrtića...
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:32:39
|
|
|
|
njanja
|
i obavezno kao PREDMET dopisa stavi PRITUŽBA; a ne MOLBA... Jer ti njih ne moliš, nego se žališ....
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 16:37:49
|
|
|
|
mamicaa
|
Ajme ovo je žalosno i prežalosno. Ja sam isto imala loše iskustvo s vrtićem, nikada nije bio primljen jer je dijete s pp. SRAMOTA!!! Žalila sam se xx puta i nikada bila saslušana. Uglavnom želim vam sreću i da ipak upadne u vrtić.
|
|
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 17:02:27
|
|
|
|
patka
|
duve salji zalbu na djecji vrtic ali i na gradski ured
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 28.6.2011 18:18:43
|
|
|
|
Duve
|
Jel ovo ok? Poštovani, ovim putem Vam podnosim žalbu jer moje dijete: ---------(08.10.2009) nije primljeno u Vaš vrtić iako smo ispunili sve uvjete vezane za upis. I suprug i ja smo u stalnom radnom odnosu, po prebivalištu pripadamo Vašem vrtiću, starije dijete ------ već pohađa Vaš vrtić. Iz svih navedenih razloga Vas molim da još jednom razmotrite naš zahtjev za upis djeteta budući nam je boravak u dječjem vrtiću neophodan. S poštovanjem,
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 29.6.2011 8:49:12
|
|
|
|
keksić
|
NI MOJA NIJE PRIMLJENA IAKO SAM SAMOHRANA, KAO PREDALA SAM NA DVA MJESTA I ZATO MI JE AUTOMATSKI IZBACILI KADA SE ŠALJE TA ŽALBA? SAD ILI NA DRUGOM ROKU U 8 MJ.???
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 29.6.2011 10:00:34
|
|
|
|
Točkica28
|
odmah
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 29.6.2011 13:37:56
|
|
|
|
tyna
|
žalba se treba poslati u roku 15 dana od objave rezultata. obavezno pišite žalbu jer sam čula od nekoliko mama da su uspjele upisati dijete tek nakon podnesene žalbe, a i ako vam ju odmah ne riješe pozitivno, barem ste po tom pitanju prve na listi čekanja. keksić, ja sam predala na 3 mjesta i primljeni smo u jaslice, tako da im ne vjeruj da je razlog što niste upali jer si predala na 2 mjesta sretno cure!!!!!!
|
|
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 30.6.2011 19:49:14
|
|
|
|
keksić
|
poslala danas! koliko se čeka na odgovor i dali zovu ili šalju doma? hvala na odgovorima ako netko zna...
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 6.7.2011 7:51:36
|
|
|
|
niina
|
Samo se treba žaliti i to pismeno.OOOOO s time imam i te kakvog iskustva,ništa na riječ i putem telefona.Samo pisati žalbe pa kad oni odgovore negativno opet žalbu,pa tako......meni su nakon hrpu žalbi napisali opet negativan odgovor i da je njihova odluka konačna, a ja im opet napisala žalbu i neka mi navedu po čemu je moja žalba neosnovana te bez obzira što je njihova odluka konačna da ču se žaliti dok mi dijete ne prime u vrtić. I da ću tražiti uvid u ostalu dokumentaciju. Nije prošlo tjedan dana kada su me nazvali telefonom i rekli da se javim u vrtić radi upisa djeteta ako sam još zainteresirana.Zato samo pišite i žalite se.
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 6.7.2011 8:20:59
|
|
|
|
Duve
|
Koji je rok za njihov odgovor?
|
|
RE: Cure molim vas hitno pomoć-žalba!! 6.7.2011 19:59:45
|
|
|
|
niina
|
Pa meni su odgovarali u roku između tjedan-dva, a na zadnju žalbu su odgovorili u roku par dana što me je stvarno iznenadilo,šokiralo.......no u svakom slučaju isplatilo se.nikad se ne predavati bez obzira što kažu ovo ono.......samo svoje dok ne pokleknu i to sam izričito pisala na ravnateljicu.sad da li je baš ona to čitala i riješavala ne znam ali eto......mene je nazvala glavna sestra.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!