|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   hiperaktivno, znatiželjno dijete
24.11.2008 10:29:23   
Florijan Jakov
FJ je dijete koje sve mora vidjet, sve mora znati, sve mora dotaknuti, sve može sam, nema mira duže od 5-10 minuta, stalno je u pokretu, igračka je zanimljiva ravno 3 i pol minute, onda druga. Zanimljivo mu je okrugli tabure okrenuti pa se na njemu vrtiti kao da je valjak. Znam da je sad i u fazi kad istražuje, ali to ponekad nema granica. Stalno mu nešto objašnjavamo, nastojimo ga zaustaviti u toj jurnjavi, ali ponekad ga pustimo da se "izluduje" pa bude mir. Nije da sad on u toj svojoj znatiželji radi nešto loše i uništava, jednostavno ga ima na sve strane.
Kakvi su vaši maleni po tom pitanju?

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!