Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 10:19:48
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
to ti je vrlo jednostavno! ona skupa koristiš za novo, a za staro možeš uzet neka za 300 kndo 500, čak ima i za 200kn. Velika nisu zahtjevna a i nas e recimo bio strah da će ona skupa polomit kad je narastao jer se stalno koprcao i htio van, pa smo kupili ona od 200kn i zadovoljniji nego s onima od 3500 kn!
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 10:35:54
|
|
|
|
troubled
|
to će kod tebe biti ista razlika kao i kod mene...20 mjeseci mi smo magdi kupili kišobran kolica, na proljeće, dok sam bila trudna... franko je dobio njena "stara"... magda sa svojima ide u vrtić... franko u šetnju sa svojima... kad idem po nju u vrtić ili imam pomagača, pa se vraćamo s dvoja kolica...ili njega u maramu, a nju vozim... kad idemo samo u šetnju obično se on vozi, a ona šeta za ruku... najjednostavnije je ipak kad idemo s dvoja kolica s obzirom da ja nosim kolica na drugi kat, bitno mi je da su što lakša, pa bi mi bilo jako teško s duplim kolicima... onaj nastavak mi se čini zgodan, ali košta oko 400 kuna, a za to možeš kupiti kišobran kolica, pa smo od toga odustali...
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 10:43:56
|
|
|
|
drugasrecica
|
ja imam slične dileme, starija je napunila 2 godine, a druga se mora rodit svaki čas, mislim se da li kupit onaj dio za stajanje, al fakat je skup a i ne znam hoće li ga starija uopće koristit jer je živa... osim toga evo zima je, koliko ću odjednom šetat s jednom i drugom ne znam... zaključila sam da ću to pitanje ostavit za rješavanje do daljnjega
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 10:59:45
|
|
|
|
mamica29
|
postoje spojke za kolica (koje se šarafiju) . One ti nisu tako skupe. samo neznam dali se mogu spojiti veća kolica i kišobran kolica pošto je razlika u visini. obično se spaja na gornjem i donjem djelu.
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 11:09:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
Meni je razlika bila 15 miseci i ja sam ti kupila ovaj nastavak za sjedit i stariji se sve do nedavno vopzio u njemu i meni je to bila super stavr jer sam vecinom sa njima bila sama. Kupila sam ga u slo u njihovim beby centrima i dođe koliko se sjecam oko 100 eura al se meni ful isplatilo i nije mi zao. Kad se djete ne vozi to sklopis i stoji ti uz kolica,lako se i skida i stavlja.
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 11:10:58
|
|
|
|
pako
|
tu sam dilemu imala i ja, moji su 22 mjeseca razlike ali je prošlo samo s jednim kolicima jer je veći htio samo hodati, nije se htio voziti u kolicima
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 12:41:36
|
|
|
|
Bebys
|
ima ih u italiji ali ti kazes da je skupo onda ova ideja od PEPELJUGE JE SUPER...
|
|
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 12:54:36
|
|
|
|
Ninaa
|
Pepeljuga ovo tvoje mi je super, baš je dobro, jel se da namontirati na sva kolica ili?
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 14:10:16
|
|
|
|
natalijax
|
baš je fora ovaj nastavak
|
|
|
|
RE: kolica za starije dijete 16.12.2010 21:37:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Pepeljuga ovo tvoje mi je super, baš je dobro, jel se da namontirati na sva kolica ili? ide na vecinu kolica,tj. na sva koja imaju precku naprid i nazad da nisu samo na jednu,ako si me skuzila nesto
|
|
RE: kolica za starije dijete 18.12.2010 10:57:52
|
|
|
|
maminkica
|
meni se cini super taj nastavak, hvala na savjetu tebi i svim drugim mamama
|
|
|
|
RE: kolica za starije dijete 18.12.2010 11:05:15
|
|
|
|
maminkica
|
bok pepeljugo!znaš li možda točan naziv tog postraničnog nastavka za kolica i da li ga ima i kod nas, najvjerojatnije u zg?
|
|
|
|
RE: kolica za starije dijete 18.12.2010 20:15:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mamiknica ja sam ti to kupila u Slo u Brezicama jer kod nas nema,to su ti Slovenski beby centri i mozes pogledat i na njihovoj stranici pa mozda mozes naruciti i preko interneta...www.babycenter.si
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!