|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kupujem kišobran kolica
12.11.2010 8:02:22   
Šime
Jel netko možda prodaje kišobran kolica? Ova gracova koje imam su mi prevelika s obzirom da nam je godinu i pol i da u šetnji više ne zaspe. Hvala svima i nadam se da će se kod nekoga od vas naći nešto 
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kupujem kišobran kolica
12.11.2010 8:03:21   
leilany
ja imam samo kisobranuser posted image

salim se....ja nemam,valjda bu se neka teta nasla sa kolicima
pozzuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Šime)
Neposredna veza do poruke: 2
12.11.2010 9:33:45   
ciba
mi kupili u turbo limaču za 149,99user posted image BUBU
nista im ne fali,tj.fali samo dijete koje hoce sjediti u njimauser posted image user posted image user posted image user posted image ,moja ih rađe gurauser posted image

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
12.11.2010 12:46:40   
lee
ja imama kolica ali bubu mislim da su i platila sam ih oko 300kn..super su.meni ona kišobran kolica nisu baš nešto.alex moj je težak a dogodi se ponekad da zaspe pa onda sam mu kupila malo bolja kolica.ovako izgledaju.

user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 4
12.11.2010 12:49:46   
natalijax
imaš u plodinama bertonne,mi smo ljetos kupili bila su 200kn,nisu toliko skupa,mislim da se bolje isplati kupit nova

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 5
12.11.2010 13:21:11   
Šime
Neznam baš za ova bubu, sestra mi ih ima i baš kad smo nedavno bile sa djecom u šetnji malo smo se mijenjale al nisam zadovoljna, ja guram na jednu stranu a ona idu na drugu, uglavnom ne čine mi se baš praktična a opet evo vas par ih hvali. Neznam samauser posted image . Budem još razmislila

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
12.11.2010 15:40:30   
CallamityJane
Ja isto mislim da nisu previse skupa ali bi isto kupila neka malo bolja kisobran kolica, ona najjednostavnija mi izgledaju tako siromasno user posted image , mada sam vidjela par lijepih, valjda sve zavisi od modela...

(Odgovor članu Šime)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!