|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Obiteljski sastanak
15.9.2010 20:28:04   
mirna
Danas sam davala instrukcije curici od prijateljice i skuzila da joj totalno fali samopouzdanja. uopce si ne usudi misliti sa svojom glavom... Mama joj je tipicna zaposlena zena, ima dvoje skolaraca, radi odgovoran posao, njezin M isto nonstop radi, a mala ceka na nju da dodje kuci i cim dodje u kucu je: mama ja to ne znam i ne mogu, pomogni mi... ona joj jednostavno ne moze skulirano pomoci jer je jos sva u komi od posla, pa se onda zadaca radi u negativnoj atmosferi... uglavnom tipicna situacija kada zena jednostavno ne stigne sve napraviti... predlozila sam joj da organiziraju obiteljski sastanak kako to promijeniti. U prvoj vrsti se trebaju dogovoriti da se mami da pola sata mira da se skulira nakon posla i da naprave plan kada je vrijeme da im mama pomogne oko zadace. Na taj nacin bi djeca dobila vise odgovornosti i samopouzdanja jer bi se i neki njihovi prijedlozi prihvatili pa bi tako mogli utjecati na svakodnevicu u obitelji... Sastanak bi bilo super napraviti jedanput tjedno (npr. nakon vecere) da porazgovaraju sto im smeta i sto im je u redu.

Meni se cine takvi sastanci super za rjesavanje problema u obitelji s malo vecom djecom...Da li ih netko prakticira?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Obiteljski sastanak
15.9.2010 22:12:03   
pincirotvajler
doma smo to radili do moje 15,,ali ne s pozitivnim motivimauser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
15.9.2010 22:23:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 3
15.9.2010 22:29:24   
Anoniman
pa, nemamo baš neko ustaljeno vrijeme, ali kad se ima o čemu razgovarati, sjedne se za stol i razgovara se... nekad ide glatko nekad ne, ali Bože moj, to je život... puno toga se rješava razgovorom i dobrom organizacijom... olovka i papir obavezni - "papir trpi sve" (što bi rekla moja draga Troubuser posted image )

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 4
15.9.2010 23:10:18   
lilia
Kao i Pinči, mrzim kad bi me starci posjeli za stol i onda pilana...
Ali za nekakav dogovor i kompromis naravno jesam.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
16.9.2010 7:56:12   
Bebys
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Moje dijete je još malo za takvu vrstu dogovora,mi se dogovaramo u hodu.
Ali dobra ideja ako stvari zbog prezaposlenosti i nedostatka vremena ne funkcioniraju
user posted image   issto tako

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
16.9.2010 9:24:38   
mirna
Nisam mislila na sastanak kao na metodu discipliniranja nego kao metodu za konstruktivan dogovor izmedju roditelja i djece. Naravno, da mala djeca nisu za takve stvari. Cura o kojoj govorim ima 11 godina pa mise cini dovoljno stara da i sama aktivno sudjeluje s nekim prijedlozima. 

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 7
16.9.2010 10:41:12   
danchy
Meni je to super stvar... Al mi smo to provodili u vrijeme ručka... U stvari, moji roditelji, ak su preko tijedna bili prezaposleni, tu su bili vikend ručkovi, gdje su trajali i po 3 sata... Sjeili smo, fino papali i pričali o mnogo čemu... Takav sistem imamo sada muž i ja... Za ručkom ili večerom, kad sve troje sjednemo (i mali Rokić), razgovaramo o "našim problemima"... I to je super...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 8
16.9.2010 12:52:29   
lilia
Slažem se s Danchy, tako će i moj obiteljski sastanak jednog dana izgledati.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu danchy)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!