Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 8.9.2010 11:16:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Čudesni automobil - dječja radionica 10.9.2010 10:34:20
|
|
|
|
buleskar
|
Lijep pozdrav svima, Čudesni automobil koji je nastao kao projekt poticanja dječje kreativnosti tijekom manifestacije Zemlja bez granica 2010 u Osijeku je kao prvo vozilo iz Hrvatske ušao u bazu svjetskih ART vozila!!! Potvrda navedenog ulaska u svjetsku bazu se nalazi u dolje citiranom mailu te klikom na link se može vidjeti cijela baza od preko 500 zaista različitih i osebujnih vozila iz cijeloga Svijeta. Lijep pozdrav od 17 kreativaca od 4 do 14 godina (Marija, Renea, Tina, Zvonimira, Petra, Ive, Mateje, Filipa i drugih) te voditelja radionice Matija Poklar i Dinko Bukvić-Buljubašić .......................... ......................... Greetings from Forestville California, USA! Hi Dinko thank you very much for your amazing art car, the kids did a great job:):):) http://artcar.blogspot.com/2010/09/magic-art-car-from-osijek-croatia.html You have the first ever art car from croatia that I know of great work. Tell the kids the whole world now knows about their art:) All the best Costas Schuler Envisionary Design Graphic Designer Cell: 707-484-0123 Email: costas_schuler@yahoo.com CostasSchuler.com
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.9.2010 10:36:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Čudesni automobil - dječja radionica 10.9.2010 10:40:05
|
|
|
|
Imra
|
|
|
|
|
RE: Čudesni automobil - dječja radionica 10.9.2010 10:43:24
|
|
|
|
mariola
|
|
|
RE: Čudesni automobil - dječja radionica 10.9.2010 12:51:29
|
|
|
|
cuba
|
mora biti dobro čim se moje prezime spominje za radionicu, odlično!!
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!