Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 25.5.2008 13:56:45
|
|
|
|
božica
|
a Mirna ja ti mogu Crikvenicu predložoti-em je blizu em ima baš pješćana plaža sa plićakom za djecu a ima i Rab tako pješćanu plažu sa duuuugo plićaka-to je ono gdje sam ja bila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2008 22:56:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 26.5.2008 8:37:04
|
|
|
|
Puli
|
moj prijedlog ti je selce imaju krasnu plažu s kamenčićima bijelim i s dječjim parkom imaju vlakić koji vozi do crikvenice i nazad selce-crikvenica ti je pješice nekih pola sata šetnjica uz more (ili malo više) crikvenica ima i akvarij pa možete ići vlakićem na izlet gledati ribice ili na izlete brodom na susjedne otoke
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 26.5.2008 11:46:36
|
|
|
|
anne
|
Kad je Petra bila 2 mjeseca išli smo u Selce i bilo je zbilja super, samo velika gužva Prošlo ljeto smo išli u Klimno na Krku i to je bila fantazija samo nije bilo hlada. Kamenčići, plitko more, čisti, malo ljudi. Odlićno. Apartman nam nije bio za preporučiti. I mi razmišljamo kame ćemo ove godine.
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 26.6.2008 17:23:22
|
|
|
|
Zhezha
|
ako zelite mir tisinu ne guzve na plazi osamu..k tome pjescana plaza i borova suma.. savrseno za klince.. najbolje vam je ici u VRSI...nije neko popularno mjesto al za odmor daleko od svih i bez guzvi.. predivno.. moja seka tamo odlazi vec godinama sa klincima i uzivaju ...mislim da cemo i mi ove god.tamo...
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:31:08
|
|
|
|
mirna
|
Konačno znamo kada idemo na more: 10.8., ali nemamo još pojma kamo... MM i ja pretražujemo internet... ako imate neki savjet javite mi: tražimo neki hotel ili apartman između zadra i šibenika...šibenik solaris je kul , ali je cijena malo pretjerana..
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:33:59
|
|
|
|
Amelie
|
šogor i šogorica su bili sa klincem u Sabunikama i oduševljeni su..pješćana plaža... predivno more... okoliš....idealno za obitelji
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:35:44
|
|
|
|
troubled
|
a da zgibate južnije??? koločep. lopud, mljet, korčula....ne znam što bih vam prije preporučila
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:37:17
|
|
|
|
mirna
|
predaleko je trubled.. idemo samo za 7 dana.. ali korcula je predivna, bili smo s MM vec tamo..
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:40:44
|
|
|
|
mirna
|
pronasli smo super hotel u murteru: collentum, borova suma uz plazu, sve 5, a onda smo na webu procitali da je zatvoren zbog salmonele...
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:42:46
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj,baš šteta. Valjda ćete uspjeti nešta pronaći!
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:43:13
|
|
|
|
troubled
|
ups....za taj sam i ja čula...u središnjem dnevniku svih nacionalnih televizija ali pronaći ćete savršeno mjesto, sigurna sam
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!