|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mjesec za bankrot
7.8.2010 22:21:34   
tiha
ovaj mjesec mi je najgori do sada mm dobio placu 3500 kn a glavni sef jeuser posted image neka zbrljola garant sa 6000-7000 kn mjesecno spali na 3500 a kredit 2200user posted image user posted image user posted image

ja ako prezivim ovaj mjesec dignite mi spomenik

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
7.8.2010 22:38:34   
cuba
Nekako najviše izdataka imam u 11 mjesecu. Tri odlične prijateljice imaju rođendan, moje kumče također, maleni od prijateljice isto/a na isti taj dan i mm-ov nećak slavi rođendan. A od ove godine ćemo u 11 mjesecu slaviti i R roćkasuser posted image  

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 27
8.8.2010 16:33:49   
MiniMama
meni nekako najgori deveti mjesec. starijoj idu knjige za skolu, torba, kompet novi pribor svake godine (batafkors), nova garderoba, a i v raste, krecu lagano dugi rukavi i preko noci sve preraste i kupuj onda i za njega opet.. i nekako mi se cini da mi obavezno u devetom mjesecu rikne neki obavezni kucanski aparat tipa usisavac ili fen ili ves masina... onako da me financijski nokautira i zabetonira. onda se oporavljam do bozica. a bozic koliko god skromni bili za poklone, opet me i put iscrpi jer svake godine idem ili bozic ili novu godinu kod svojih..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 28
9.8.2010 8:52:43   
katy mama
uh sto me napomeni
ovaj mjesec-prvo smo imali 2 svadbe,pa u petak registracija auta,pa moramo platit t-comu prekid ugovora 1000 i nesto kn,pa krajem mjeseca jedno krstenje,pa ide prvo rodjkaas,sad smo imali mm rodjake u posjeti,uh nabralo se...a ima vjerovatno jos toga

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 29
9.8.2010 11:32:22   
pako
najgori mi je kraj godine i početak nove.....sve počne sa registracijom u 11 mjesecu i onda krenu rođendani,osim Božiča i Nove godine imamo u ta dva mjeseca 12 rođendana i još moj i mm...tako da se cijelu godinu psihički i financiski priprememo ali nikako se dovoljno pripremiti pa nas to sve dotuče skroz.....i onda se taman malo smirimo i onda naši anđeli i maju rođendan u 3 i 4 mjesecu....ma cijela godina nam je u bankrotuuser posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 30
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 14:37:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu pako)
  Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!