|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gologuza djeca na plazi
26.7.2010 23:19:10   
tonkica
I moja je na plaži i prošle i ove godine bila u pelenama za kupanje. Nije zbog pedofila niti bilo čega drugoga, nego zbog nje same. Plaža s kamenčićima, samo nam još treba da se u pišu ili guzu uvuče koji kamenac, onda bi stvarno bilo veselo... Ovako smo mirnije, i ona i ja. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Gologuza djeca na plazi
27.7.2010 23:19:07   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: Mariachi

kupaći, uvijek. dok su trebale pelene, za spavanje sam stavila pelenu, inače uvijek kupaći na guzi.
nisam razmišljala o "bolesnicima" nego o tome da mogu sjesti tko zna kud i tko zna na što i dobiti uroinfekt ili ju opeče meduza ili ju klopne ribica... gaćice su ipak kakva takva zaštita - zdravlja i dostojanstva.

Potpisujem. Prvo su mi na pameti kojekakve kožne infekcije koje može pokupit sjedeći gologuza. A za pedofile se ne brinem dok sam pored nje.
Što se pedofila tiče tu su mi puno "opasnije" one curice od 6-10 godina koje iz fore nose gornji dio kupaćeg dio ljeta pa ga onda skinu i na mjestu gjde će jednog dana biti grudi vide se bijeli tragovi. Mislim da to pedofile daleko više izaziva od baš malih malih bebača.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Dudu smo postupno skraćivali škarama dok se dijetetu nije zgadila. (0%)

Samo smo jednog dan rekli da je netko uzeo dudu. (0%)

Nešto treće - napišite u komentarima. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!