|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Policajci su ludi za čokoladom :):):):)
17.6.2010 23:28:18   
adryosijek
http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/73388/Policajac-uhvacens-rukama-u-cokoladi.html  kako netko riskira svoj poso zbog cokolade od deset___ak kuna .... made in Vukovaruser posted image ČUDNA KRAĐA U VUKOVARU Policajac uhvaćen s rukama u...čokoladi 
Dok neki hrvatski policajci ''''''''padaju'''''''' zbog mita i korupcije jednog vukovarskog policajca zakon je dostigao zbog krađe čokolade u trgovini Vukovarski policajac J.V. početkom lipnja udaljen je s dužnosti jer je u jednoj trgovini čak 8 puta krao čokoladu. Kako su zaposlenici u trgovini posumnjali u policajčeve duge prste osmu krađu zabilježile su i nadzorne kamere.

Iako je o čokoladi ovisni policajac napravio manju materijalnu štetu s obzirom da se radilo o čokoladicama vrijednosti između 10 i 20 kuna, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela rekao je da će vukovarski policajac ipak snositi neke posljedice.

''''''''Proslijedili smo sve podatke o slučaju radi pokretanja kaznenog postupka nad policajcem, a pokrenut je i zahtjev za pokretanje disciplinskog te stegovnog postupka'''''''', naveo je glasnogovornik.

< Poruku je uredio Ninaa -- 18.6.2010 13:36:05 >

moja mala cura je moje sve...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: POLICAJCI SU LUDI ZA ČOKOLADON ;))))
17.6.2010 23:30:43   
adryosijek
http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/73388/Policajac-uhvacens-rukama-u-cokoladi.html

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 2
18.6.2010 7:10:22   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a šta mu je to trebalo...user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 3
18.6.2010 8:01:23   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  da čokoladu

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 4
18.6.2010 9:08:54   
Bebys
e budale...user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
18.6.2010 10:21:28   
pako
user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

matične st iz pupkovine
pincirotvajler

kod nas je cijena 15000kn za čuvanje do djetetove punoljetnosti, da imate ušteđevine 20000kn, bili ih pohranili?

da, naravno ostaje vam ipak još nešto novca (64%)

ne, radije stavite na štednju do djetetove punoljetnosti (25%)

možda radije da vam to bake i djede plate kao poklon (12%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!