|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rastoke
23.5.2010 23:00:10   
njanja
Jučer smo Jan, mm, ja, šogor i buduća šogorica bili u rastokama...to si želim od kada sam rodila i kada je tonkica bila pred porod pa je pričala o tome i stavila slike....prekrasno je i definitivno ćemo na ljeto još na 1 dan tamo, a možda čak i na 1 viken... Sad, kako su u 6 mj 3 praznika, da li je tko zainteresiran da se možda tamo nađemo 22.06. neradni dan-utorak???Od karlovca ima 50 tak km po državnoj cesti, mi smo do Ri natrag došli za 1,40 h, a tamo smo se blesavi viozili skoro 3 h preko Senja, Žute lokve, otočca i plitvica... stavim malo i slika u album da vidite... javite ima li interesa.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Rastoke
24.5.2010 9:23:33   
mišica 666
uh rastoke su mi savršeno mjesto ali nikako uhvatiti vremena za poći uglavnom kad idemo u zg parim oči dok prolazimo. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
24.5.2010 9:52:48   
BruMa
najvjerojatnije dođemo i mi!user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
24.5.2010 10:37:22   
ejmama
Ja sam tamo prolazila sto puta , a nikad nismo svratili, a ja nikad nisam bila ni na Plitvicamauser posted image user posted image Možda i mi budemo išli.

H 07 E 09

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 4
24.5.2010 11:00:35   
Bebys
nikad cula za to...ali ako je lipo samo naprid...user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
24.5.2010 12:38:00   
plavka
da meni su Rastoke prekrasne !!! Tamo nam je bio prvi izlet kad smo mm i ja prohodali user posted image user posted image user posted image
i jedva čekamo da ih i naša princeza vidi!!!

Ukratko:

Rastoke su nastale igrom prirode na utoku rijeke Slunjčice u rijeku Koranu. Priroda se poigrala modrozelenim vodama rijeke Slunjčice i rastočila ih u mnoštvo prštavih slapova i slapića od kojih su najljepši Buk, Hrvoje i Vilina kosa. Po svom nastanku Rastoke su zapravo prvi uvod u Plitvička jezera. Za razliku od tih jezera Rastoke su posebne po tome što se u to bogatstvo zelenila po otočićima i hridima pred tristo godina ispreplelo ljudsko naselje s mlinicama žličarama. Ono što je priroda tisucama godina stvarala a čovjek kasnije, prilagođavajući se prirodnim uvjetima, izgradio, s okolnim vapnenačkim stjenama, starim gradinama i gradićem Slunjem skladno se uklapa u jedinstvenu cjelinu. Zbog te skladnosti povijesne, etnografske i graditeljske kulturne baštine Rastoke su 1969. godine upisane u Registar nepokretnih spomenika kulture Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture u Zagrebu.

< Poruku je uredio plavka -- 24.5.2010 12:40:02 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
24.5.2010 12:51:47   
pako
Baš sam rekla mm da bi trebali u ljeto jedan dan otiči na plitvice i jedan dan na rastoke. prošla sam tamo mali milijon puta dok sam išla baki i dedi u liku ali nikada nisam stala,sramota. Tako da ćemo ovo ljeto sigurno običi s našim malim anđelima.user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 7
24.5.2010 12:55:47   
ejmama
IZVORNA PORUKA: pako

prošla sam tamo mali milijon puta dok sam išla baki i dedi u liku ali nikada nisam stala,sramota.

Da to i ja mislim, ja sam pričala s mm mi ćemo 90% ići, ja imam blizu kuću u Bosni odmah na granici, tako da ćemo ići tamo, a Rastoke su nam na putu pa nam paše.

H 07 E 09

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 8
24.5.2010 15:47:48   
MiniMama
ja bi pokusala  doci na taj izlet 22.06. ali moram znati tocno idemo ili ne jer bi u tom slucaju trebala otkazati avionsku kartu za split i dogovorit se s mm-om da nas on vozi do splita i da usput dođemo na druženje. samo bi trebala znati na vrijeme.

mi zbilja cesto putujemo kod mojih i uvijek idemo starom cestom i svaki put kazemo, e na povretku cemo krenut ujutro i stat onda bar na cugu u rastoke i NIKAKO. 

ja sam ZA izlet onda user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 9
24.5.2010 16:26:03   
Duve
bila sam tamo x puta, uvijek kada bi išli ili se vraćali s mora...prekrasno je user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 10
24.5.2010 16:36:56   
njanja
ajmo cure, javljajte da li je još netko ZA!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 11
24.5.2010 21:56:19   
anuska08
Mi ćemo ljetovati pa ništa od nas, bar tako planiramo.

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
24.5.2010 22:51:37   
Gogule
i nas nema tada, putujemo 18 prema Dalmaciji pa možda skrenemo ovaj put.user posted image i mi nikad stali a uvijek prolazimo i kažemo da ćemo u povratku. No neki dan je bilo na tv da će uskoro početi naplaćivati jer tamo žive ljudi , a turisti im dolaze u dvorišta i ulaze u kuće jer misle da je to sve moguće pa se ljudi hoće nekako zaštititi i moći će se šetati samo sa vodičem. ZATO drage moje što prije prema Rastokama.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!