|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Portal RR
12.5.2010 14:10:40   
pako
IZVORNA PORUKA: ninolina

nisam ni ja dobila ali sam sama našlauser posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 26
12.5.2010 14:36:43   
Ninaa
Meni se tu pojavilo sa strane pa sam kliknula i sad sam unutra, sad mi je tu di je to bilo froddo reklama!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 27
13.5.2010 19:34:00   
maja
nisam ni ja xxl dobila pozivnicu user posted image user posted image , ali snašla sam se sama user posted image
ali baš mi se i ne sviđa jer sad tamo može apsolutno svatko i ko nije član ovdje

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 28
13.5.2010 20:36:51   
xxl
fakat sam svima poslalauser posted image bar sam napravila sve ko da šaljem
IZVORNA PORUKA: maja

nisam ni ja xxl dobila pozivnicu user posted image user posted image , ali snašla sam se sama user posted image
ali baš mi se i ne sviđa jer sad tamo može apsolutno svatko i ko nije član ovdje

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!