|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Oprema za jaslice
27.2.2010 16:07:24   
Zimic
Ovako,imam par pitanja u vezi opreme,tj.u vezi stvari koje trebaju djetetu kad ide u vrtic? molila bi vas da mi napisete kaj sve ostaje u vrticu?kaj sve treba nositi svaki dan? I u sta je najprakticnije(u vezi ciscenja i ostalog) obuci djetetu?(spremam se u graz pa polagano trebam popis)

P:S: koju velicinu su vam nosili DJEČACI u dobi od 20 mjeseci?

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Oprema za jaslice
27.2.2010 20:13:31   
ninolina
pošto je tvoj mali nosiš pelene, kremicu, maramice... obavezno rezervni bodić, štramplice ili čarapice, hlačice, majčicu... vjerujem da trebaš i slinček ali to je od tete do tete... a za ostale hig potrepštine mi jednom mjesečno nosimo papirnate ručnike, paket vlažnih i paket običnih maramica, pasta za zube po potrebi i četkicu svaka 3 mj, papuče nam jedine ostaju u vrtiću a robicu ima u svojoj torbi i nosimo ju svaki dan

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 2
28.2.2010 8:04:44   
Puli
a robicu ima u svojoj torbi i nosimo ju svaki dan

ja sam mojoj ostavila i rezervnu robicu u ormariću u vrtiću

zimic ninolina ti je sve napisala

trebaš još i dvodjelnu pidžamicu user posted image

što se veličine tiče uzmi broj veći od onoga koji sada nosi
u toj dobi se nosi 86-92

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
28.2.2010 17:29:09   
Zimic
kaj mora bit dvodjelna pidzama?

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 4
28.2.2010 17:58:21   
dominik
moji nijedan ne trebaju pidjamu u vrticu...tete im samo skinu hlace ...pa se raspitaj za to u svom vrticu...sto se obleke tice meni su najdraze trenirke jer ih ne sputavaju u igri a i mekane su i lako se peru za razliku od drugih stvari...robu im nosim ili u malom ruksaku ili u vreci onoj za tenisice (tak pise na deklaracijiuser posted image ) uzmi si dvoje papuca tak da jedne ima doma a druge ostavljas u vrticu...rezervnu robu imamo za doru: bodic, donji dio trenirke, majca dugih rukava i carape...za domia: potkosulja, carape, gace, trenirka hlacice i majca...to imamo u ruksaku i nosimo za doru svaki dan a domieve stoje u njegovom ormaricu u vrticu...velicina za 20 mj bi bila neka iznad 86 ako se ne varam jer to je br od 12-18 mj...bar u austrijskim ducanima

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 5
1.3.2010 8:13:29   
Zimic
Havla na informacijama. Spremam se u graz po robicu tako da je dobro saznat-da ne kupim nepotrebno.

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
1.3.2010 10:23:48   
njanja
jan sada ima 20 mj i nosi 86 i 92, ovisi o modelu i vrtsi robe. ako je majica može i 86 jer je mršavko, ali ostalo smo krenuli na 92 jer je jako dugačak.... što se opreme za vrtić tiče, trebaju ti papučice, piđama ( uglavnom 1 piđama za 1 tjedan, ali nekjad ju popiša pa imaj još 2-3 komada doma za rezervu)....Tete više vole one piđame u 2 dijela (majice, hlače), negho jednodjelne jer im je lakše presvuči (ipak one moraju presvuči njih 10 minimalno).....Mi imamo kod stola za presvlačenje svaki svoju kutiju u kojoj mora biti rezervna roba (1 hlače ili donji dio trenerke, 1 majica i 1 bodić)-to često dugo stoji ako se ne zarplja ili zapiša i u tu kutiju svaki dan moramo staviti 3 pelene...ostatak stvari može stajati u ormarićima u hodniku, ali mi tamo nemamo ništa osim cipela koje ujutro presvučemo u papuče.... kod nas ne nosimo vlažne maramice, nego je svaki roditelj za vlažne nekad na redu (1 u 3-4 mj) pa kada smo na redu nas teta obavijesti-do sad smo bili smao jednom....Kod nas se s vlažnima briše lice i ruke, a guza sa papirnatim maramicama namočenim u vodu (takvo je pravilo vrtića)...Isto nam barbajoli ne trebaju jer vrtić ima svoje, hulahopke isto NE jer je u vrtiću jakoooooooo vruće.... Što se obuče tiče, ono u čemu ti je dijete naviknuto i inače biti...jan je tip od traperica pa ih ima jako puno i u njima ide, ali nekada ide i u trenerci.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!