|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pljucanje....
10.2.2010 22:17:58   
pepeljuga
Ajme cure luda sam...Toni mi je negdi pokupio pljucanje i zadnjih dana samo pljucauser posted image user posted image user posted image
Nemam pojma di je to vidio,pa ja doma nepljucamuser posted image
Pljune na pod pa uzme maramicu i brise a,danas pljune Roka u leđa i isto ga obrise.....dobila sam zivcani slom kad sam to vidila....kad ga pitam di je to vidio on umre od smiha,pokusavam mu lipo objasniti da je to ruzno,da se pljune u maramicu kad ti nesto smeta u ustima i da se nesmije pljucati bez veze.....user posted image user posted image

Sto da napravim....mozda prođe kako je i doslo ako mi prije ne ispljuca cilu kucuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pljucanje....
10.2.2010 22:22:39   
Ninaa
Oprosti znam da nije smiješno ali tak sam se sad nasmijala . Vjerojantno je to vidio u vrtiću tak je i moj nećak jedno vrijeme, poludili su s njim i ništa ije pomagalo i onda je odjednom prestao. TAk je bilo i sa psovanjem, doma ne psuju, pokupio u vrtiću i koliko god govorili da je ružno nikako da prestane i odjednom gotovo. Ajme kaj nas sve s tom djecom ne zadesi!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2
10.2.2010 23:02:15   
mariola
vjerojatno u vrtiću.user posted image proći će ga...nadam se brzouser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
10.2.2010 23:04:36   
novamama
ma zamisli ti malog frajerauser posted image

dobro si mu rekla, još par dana i prestat će valjda...user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
11.2.2010 2:14:41   
ninolina
moj je imao fazu jednu kad je to radio, ni mi to ne radimouser posted image user posted image prošlo ga je
a ovo si tako slatko napisalauser posted image user posted image nije smješno ne, ali ...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 5
11.2.2010 6:49:56   
martina87
user posted image faza vjerovatno

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
11.2.2010 7:15:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu martina87)
  Neposredna veza do poruke: 7
11.2.2010 7:45:29   
gljiva
Mi smo prošli tu fazuuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
11.2.2010 11:46:31   
ejmama
Proći će ga i moja je vidjela od prijatelja pa ju je prošlo.

H 07 E 09

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 9
11.2.2010 16:41:10   
leilany
sad tek vidla temu...ihihihihi sorry al moram se nasmijat...bas je slatkica...
al bude ga to proslo...vidio nekoga i sad imitira user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 10
11.2.2010 16:46:33   
Anoniman
user posted image
to ti je normalna faza, pa mora naučit dijete pljuvat, samo što to po našim "finim regulama" nije pristojno, a on to ne zna. Lijepo mu reci da je super što je to naučio ali da se to ne treba raditi non stop i to je to! Ljub mišku!

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 11
11.2.2010 20:09:12   
pikachu
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Pljune na pod pa uzme maramicu i brise a,danas pljune Roka u leđa i isto ga obrise.....dobila sam zivcani slom kad sam to vidila....kad ga pitam di je to vidio on umre od smiha,pokusavam mu lipo objasniti da je to ruzno,da se pljune u maramicu kad ti nesto smeta u ustima i da se nesmije pljucati bez veze.....user posted image user posted image

Sto da napravim....mozda prođe kako je i doslo ako mi prije ne ispljuca cilu kucuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A baš sam pomislila kako vi po doma pljucate pa je tako pokupio... Ali vidiš kako je fin, obriše posli i pod i brata...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sorry, ali bilo je jače od mene... Proći će ga...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 12
11.2.2010 21:18:45   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pikachu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A baš sam pomislila kako vi po doma pljucate pa je tako pokupio... Ali vidiš kako je fin, obriše posli i pod i brata...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sorry, ali bilo je jače od mene... Proći će ga...user posted image

pa mozda netko i misli da pljucamo pa sam morala napisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Da,da uredno on sve obrise....danas je stao ispred televizije i pljune ,meni kosa na 1000,opet lipo objasnjavaj....al bitna je maramica,on sve obriseuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 13
11.2.2010 21:33:57   
novamama

IZVORNA PORUKA: pikachu

pa mozda netko i misli da pljucamo pa sam morala napisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Da,da uredno on sve obrise....danas je stao ispred televizije i pljune ,meni kosa na 1000,opet lipo objasnjavaj....al bitna je maramica,on sve obriseuser posted image user posted image user posted image

dobar jeuser posted image

shavtit će s vremenom da mu je bolje ne pljucatuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!