Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 10:01:50
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nažalost moje nemaju djece ali svakako bi rekla bez obzira ko to bio potpisujem
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 14:29:14
|
|
|
|
lavica81
|
i ja IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: mariola i ja bi sestri rekla
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 15:32:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja bi joj rekla da je to ružno i porazgovarala s njom a onda bi je tužila mami pa bi tek onda nadrapala. Tak se mi nekad i tužakamo, kaj ćemo kad imamo samo jedna drugu, tak su se i mm sestre tužakale pok. svekrvi bez obzira kaj imaju 40 god.
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 15:46:08
|
|
|
|
Anoniman
|
nemam sestru ali da imam i da to napravi, porazgovarala bih s njom... ako je preopterećena, odvela bih ju na kavu i porazgovarala... ako to radi iz obijesti, e onda bi čula
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 15:46:41
|
|
|
|
lee
|
a joj nato...to nije uredu od tvoje sestre, treba joj dobro objasniti neke stvari o odgoju jer če joj malena imati traume...i plašit če se mame
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 17:17:16
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca da je neko drugi u pitanju mozda bih i razmislila, ali da se rodjena sestra tako ponasa prema deci, rekla bih joj sve sto mislim!! pa kome mogu, ako ne njoj??!! i posvađala bih se s njom ako treba radi toga, davila bih je danima, pod nos bih joj stavila literaturu i REKLA BIH JE MAMI! E baš to. Ali mi smo u situaciji da je moja sestra prepopustljiva mama, a ja mama aždaja. Pa si redovito kažemo ono što mislimo i nastavimo piti kavu. MM je uvijek u čudu kako mi razgovaramo, on svojoj nikad ništa nebi rekao. Meni je to normalno, kome ću ako neću njoj??
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 23:06:20
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 da, sestri bih rekla..... potpisujem!
|
|
[Obrisani korisnik] 2.2.2010 7:35:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 2.2.2010 12:13:45
|
|
|
|
Bebys
|
meni se na ovakve stvari PLACE...uzasno...to ce biti smeteno i jadno djete...ZAO MI JE STO SVAKAVI LJUDI IMAJU DJECU..eto...
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 2.2.2010 12:15:18
|
|
|
|
Bebys
|
izvini nato to je tvoja seka ALI ZA TAKVE MAME MENI JE MJERILO ISTO...
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 2.2.2010 12:29:45
|
|
|
|
BUMBIKA
|
da je neko drugi u pitanju mozda bih i razmislila, ali da se rodjena sestra tako ponasa prema deci, rekla bih joj sve sto mislim!! pa kome mogu, ako ne njoj??!! Potpisujem,iako nemam sestru.... Nadam se da ste to rješile
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!