|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   tom traktor
28.1.2010 22:14:59   
meky
user posted image Pomagajte, zna li netko di mogu kupiti igračke od toma traktora???? nigdje ih naci!!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: tom traktor
28.1.2010 22:16:00   
pepeljuga
one2 play
Mislim da sam vidila u Tkalci a ako nema tamo ima sigurno u outlet centru sveta helena ja sam tamo kupila

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu meky)
Neposredna veza do poruke: 2
28.1.2010 22:16:37   
ninolina
imaš skoro u svakom dućanu dječje opreme a da nije turbo limač. Pogledaj po konzumu

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu meky)
Neposredna veza do poruke: 3
28.1.2010 22:38:07   
meky
one2 play nema pretražila joker u splitu, zna li neko di u splitu to ima??

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
29.1.2010 8:34:02   
zozo1
Traktor Tom i ostalo društvo mojem malom smo kupovali prije godinu i pol, mislim da sad više ni nije tako čest u prodavaonicama (one2play i TurboLimach, bilo ih je i na OMV benziskim pumpama). Možda da probaš u Splitu u Jocker centru (One 2play) pa da pitaš prodavačice da li je moguće naručiti jer sigurno maju negdje stare zalihe tih igračaka. Čim nešto nije brand, oni odmah to povuku i uvedu nešto novo takoda klinci pasu oči i žicaju svoje mame nove igračke user posted image user posted image

(Odgovor članu meky)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
29.1.2010 8:41:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu zozo1)
  Neposredna veza do poruke: 6
29.1.2010 9:04:59   
Nika 24052006
I ja mislim da to više nisu "hit" igračke,tako da ćeš ih malo teže pronaći.Probaj po netu potražiti.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!