|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolja i najlošija investicija
18.1.2010 15:48:42   
MILLA
najgluplja investicija mi je bila vrtić,jer mi služi za igračke i veš...i sling nosiljka

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 26
18.1.2010 15:56:30   
Vjeverica ST
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Kupujem promišljeno jer nemam novca na bacanje. Tako da ne mogu reći da sam imala neku propalu investiciju.

ista stvar!!!!!
jedino su zadnje 2 dude poslužile samo za igru...

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
18.1.2010 16:02:26   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Kupujem promišljeno jer nemam novca na bacanje. Tako da ne mogu reći da sam imala neku propalu investiciju.

tako nekako je i kod nas...samo kaj sam ja takva i ne volim kerefeke ali uopće ukoliko nije nužno kaj recimo mm ne bi rekao...on da nema mene digao bi kredit i kupio sve kaj se nudi...

najbolje mi je svakako 3u1 kolica, vrtić-ogradica(kako tko zove), baby gym(il kak se to tove ili piše...meni još dan danas koristi u razne svrhe rastavljeno!)...loše nema nišuser posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 28
18.1.2010 16:53:47   
Ruža
Najbolja investicija su : jastuk za dojenje, baby gim( još uvijek se zna igrati njime), baby phone, hodalica( dala je svoj max.),guralica ( mjesecima je u pogonu),
Promašaj : vrtić ( osim za spremište igračaka), vreća za spavanje ( ni pod razno u nju), većina didaktičkih igračaka ( lopata i lonci su zakon).
Sigurno ima još, ali mi trenutno ne pada na pamet.

Samo luda mama...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 29
18.1.2010 17:12:47   
dominik
vecinom smo sve koristili a nismo ni bog zna kaj kupovali tak da....nema losih osim koja majcica tu i tamouser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 30
18.1.2010 17:15:45   
Ninaa
Po meni je je najbolja jastuk za dojenje taj je u pogonu non stop, već se i navlaka poderala, morala bi novu kupiti. Na njemu siše od prvog dana, spavala je dok je bila manja na njemu, kad je prosjedila isto sam ga stavljala oko nje,a i sad se uspavljivamo na njemu. Da je još 3 puta skuplji nego je isplatio bi se svake kune. Kolica i krevetić i sva ostala oprema koju imamo je ok,ništa nismo pogriješili jel nismo kupovali bezveze, jedino sling nosiljka. nosila sam je dok je bila mala mala u njoj i kad smo išli u shoping,svega par puta, kak se voli voziti kod nas su kolica u stalnom pogonu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 31
18.1.2010 17:19:19   
dominik
sling marama, definitivno promasaj...jer se mala ne voli nositiuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 32
18.1.2010 19:06:34   
ninolina
kod nas je najbolja investicija bio jastok za dojenje još uvjek je u funkciji curka ne spava bez njega, on joj je zaštita da ne padne s kreveta. A loša investicija.... pa neznam kupili smo brdo opreme kolica, viper, novi baby alarm mislim da je sve nekako bilo nepotrbno jer smo sve to imali i od klinaca prije... Al kad sam ovisna o tome i da sad imam još jednu bebu sigurno bi kupila opet nešto novo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 33
18.1.2010 20:13:44   
pikachu
Jastuk za dojenje mi je definitivno najisplativija investicija, blaženo!!user posted image  One koje doje znaju kakvo je olakšanje na tome dojiti, a još kada beba hoće samo u tome na početku spavati, može koštati i više...user posted image
Krevet je kod nas zasad, a vjerovatno i ubuduće najgora investicija (trenutno su igračke u njemu) jer je i najskuplji od ovih drugih sitnica... Prezadovoljna sam kolicima Peg Perego 3u1... Robice ima toliko da ne stignem joj sve ni obući jer je meni naravno sve preslatko i nemam mjere po tom pitanju. A onda i dobije hrpu preslatkih stvari.user posted image  Imamo i sling i klokanicu i ljuljačku i baby gym, ali sve vrlo malo služi svrsi...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 34
18.1.2010 20:25:52   
Marta j
Totalni promasaj sling i klokanica

Sve ostalo od baby-gima,vipera,ljulje,hodalice,hranilice i vrtica sluzi i zabavi ga neko vrijeme pa nezalim sto sam kupila.
Komodica je meni bila spas.

A robicu necu spominjati jer u tom nemam granice i danas sam mu nakupovala.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 35
18.1.2010 21:24:18   
BUMBIKA
Vrtić mi je bio loša investicija jer baš i nije nešta dugo htio biti unutra(isto mi je služilo za igračke),hranilicu sam na svu sreću dobila jer i tamo baš nije volio...joj,nemogu se sjetiti šta još...
Od dobrog mi je:babyphone,AS(u njoj se volio jako voziti vani).kadica s postoljem
Akse sjetim još šta napišem...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 36
18.1.2010 22:15:24   
anuska08
Zaboravih najvažnije: Sterilizator. Prijateljica me nagovarala da će mi ga posuditi, meni se to činilo bez veze. Sva sreća da sam je poslušala jer bi bez njega od prvog dana user posted image . U upotrebi je par puta na dan!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 37
18.1.2010 23:00:43   
CallamityJane
eh da sterilizator meni je i sad nov, mozda sam ga par puta upotrijebila za boce za vodu user posted image
totalni promasaj za nas

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 38
18.1.2010 23:02:23   
mama mery
jos nisam kupila promaseni slucajuser posted image
za sada mi je sve bilo jako potrebnouser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 39
18.1.2010 23:05:45   
MaTana
ja cu isto nadodati na moju listu dobrih investicija babyphone i sterilizator... 

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 40
   [Obrisani korisnik]
19.1.2010 6:56:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 41
19.1.2010 7:39:57   
curice
sve sam stvari maximalno iskoristila,jedino ni jedna nije htjela sjediti i igrati se u vrtiću,a nisam ni ja puno inzistirala na tome

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 42
19.1.2010 14:22:06   
Bebys
najbolja investicija STOLICA ZA HRANJENJE...najlosija investicija..nema je.  bar za sada

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 43
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!