|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sto i kako jedu nakon prve godine
23.7.2010 14:43:59   
Anoniman
moje P i E su kravlje počele piti sa 13 mj.  a K s 12 mj. ali sam joj stavljala već sa 9 mj. u kašicu i kad sam vidjela da nema reakcije, pravila sam joj recimo 2 puta tjedno kašicu sa mlijekom. S tim da je ona sisala do 14 mj. pa se valjda zglihalo user posted image

kad su prošle godinu dana, jele su skoro sve ko i mi, naravno, ne pretjerano začinjeno, ali sve... i mi se nastojimo hraniti zdravo, svaki dan se kuha pa nema neke prepreke za dijete. Ne jedemo junk fooduser posted image

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 26
   RE: sto i kako jedu nakon prve godine
24.7.2010 21:08:51   
inna
meni Domi ne želi kravlje...čim ga pomiriši viče bljak. Dajem mu bebimil 3 Activ jer je odmalena na bebimilu i u njega ubacim čokolino i sl. To pojede ujutro i navečer i ja zadovoljna. Ipak probam mu barem jednom tjedno podvaliti kravlje u nadi da će prihvatiti, ali štanga user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!