|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Djed Mraz u Zagrebu?
9.12.2009 12:53:34   
sufi
Ne znam postoji li mogućnost negdje u Zagrebu da se dovede dijete kod djeda Mraza na slikanje...mame i tate donesu skrivečki poklončić i onda on kao uruči poklon djetetu i slikaju se...Ako netko nešto zna, pišite!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Djed Mraz u Zagrebu?
9.12.2009 14:15:58   
tikica_69
Nekad je bilo u sklopu Bozicnog sajma na Velesajmu, no nisam sigurna da li ima jos uvijek....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu sufi)
Neposredna veza do poruke: 2
9.12.2009 14:25:04   
anaxx
Možda u sklopu kojeg trgovačkog centra, u RI je to u Toweru ( jednom i jedinomuser posted image  ).

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
9.12.2009 19:10:23   
Puli

mala scena ti ima predstave na kraju dojde djed mraz pročita ime djeteta i preda mu poklon(koji ste prethodno prije predstave predali),mame i tate fotkajuuser posted image

mi smo bili tako na sv. Nikoliuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!