Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Djeca koja tuku drugu djecu 21.9.2012 10:18:08
|
|
|
|
valnea
|
IZVORNA PORUKA: seraphyme meni to sve komedija. mali ima skoro 18 mj i krenuo u jaslice. prvi dan mi se tetas ispričava jerbo dijete malo pogrebano(naime, svi su otpilike te dobi), djeca se počopala. jedino mala tena koja je bila u kinderu je samo navijala i prošla ok Istina, ovako zvuči smiješno :-)
|
|
|
|
RE: Djeca koja tuku drugu djecu 25.9.2012 8:19:45
|
|
|
|
Zvonki
|
Svoju djecu ne učim da vrate kad ih netko udari. Kad sretnemo u parku dijete koje tuče, kažem svojima da to nije lijepo ponašanje i maknemo se. Djecu bi trebalo učiti da glasno iskažu svoje nezadovoljstvo riječima, dakle, ne da se povuče nego da kaže što mu smeta.
|
|
RE: Djeca koja tuku drugu djecu 25.9.2012 8:45:20
|
|
|
|
seraphyme
|
ne mislim da ne treba vratiti ako ga netko lupi. nikad ne izazivati i počinjati tučnjavu, ali se braniti, da
|
|
RE: Djeca koja tuku drugu djecu 27.9.2012 11:35:19
|
|
|
|
valnea
|
ne mislim da ne treba vratiti ako ga netko lupi. nikad ne izazivati i počinjati tučnjavu, ali se braniti, da Slažem se!
|
|
|
|
RE: Djeca koja tuku drugu djecu 30.9.2012 0:04:43
|
|
|
|
mala pcelica
|
kod moje maje nema pomaka od prošlog mog posta na ovoj temi džaba psiholozi i moj psihijatar,ona nas (mene najviše) izludi... udara,štipa i grize drugu djecu,ako nju neko prvi udari ona ne ostaje duzna ma koliko dijete bilo vece od nje.... ja i dalje tupim svoje,a ona ne sluša niti joj dopire do mozga da to nije lijepo i da se to ne treba raditi,nema potrebe da ju učim da se brani jer ona to radi sama,a bome je i inicijator tuče...polako dižem ruke jer više STVARNO ne znam šta bi trebla uraditi da to prestane,mogu samo moliti boga da je faza (koja traje jako dugo kod nje) i da ce uskoro proći il je takva bezobrazna do daske prirodno
< Poruku je uredio mala pcelica -- 30.9.2012 0:07:42 >
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!