Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Neugodan miris iz mikrovalne?? 22.9.2009 19:09:27
|
|
|
|
MaTana
|
neznam sto ti se dogodilo, ali pokusaj u jednu kikaru, uliti vode, stavi malo sode bikarbone i par fetica limuna, upali mikrovalnu 30 sec, i onda sve to skupa ostavi preko noći. To sam negdje citala da upija mirise. Nisam osobno probala, ali vrijedi pokusati. Svakako javi rezultate.
|
|
RE: Neugodan miris iz mikrovalne?? 22.9.2009 19:50:19
|
|
|
|
tikica_69
|
Ili prokuhati alkoholni ocat par minuta unutra....tako sam ja znala raditi
|
|
RE: Neugodan miris iz mikrovalne?? 22.9.2009 20:55:39
|
|
|
|
ZVRK
|
ja je sa limunom''čistim''. u jednu zdjelu stavim do pola vode i jedan limun nasječem na fete ili barem na pola i uključim na 5 minuta da kuha. mikrovalna je ''omekšala'' i samo je treba prebrisati a ostaje lijep miris tiki-šta nije od octa (pre)jaki miris
|
|
RE: Neugodan miris iz mikrovalne?? 22.9.2009 20:57:56
|
|
|
|
Lady3
|
potpisujem Zvrk..
|
|
RE: Neugodan miris iz mikrovalne?? 23.9.2009 0:05:34
|
|
|
|
mala pcelica
|
i ja u činiju nalijem malo vode i nacjedim pola ili cjeli limun i to pusim da prokuha 2-3 min i samo prebrisem krpom i mik čista i mirisna
|
|
RE: Neugodan miris iz mikrovalne?? 25.9.2009 17:00:00
|
|
|
|
lelo
|
Ja čistim mikrovalku sa dr. beckmannsom za čiščenje hladnjaka. Samo se pošprica i pobriše sa suhom krpom ili papirom i sve je čisto i mirišljavo.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!