Munslow u 14:46
|
Odštampaj
|
| Stranica: << < Prethodna stranica 1 [2] |
|
|||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
| Stranica: << < Prethodna stranica 1 [2] |
-
-
Rad od kuće za mame
Autor: JelenaRel
Anketa
koju glazu najviše voliš
marija0
pop (36%)

rock (31%)

metal (5%)

dance (11%)

narodna (18%)

Broj svih glasova: 85
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!
marija0
pop (36%)
rock (31%)
metal (5%)
dance (11%)
narodna (18%)
Broj svih glasova: 85
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!
Odštampaj

Tu je sve krenulo to je jedan od problema ućiteljica je radila razliku u dijeci one roditelje pošto ona ima 33 god. koje pozna sa kojima se družila ta dijeca su imala privilegiju joj nema veze jer nisi napisala a mojoj maloj dernjava! Prošle godine u 2 raz. mi je došla kući plaćići ja je pitam šta je bilo kaže piški mi se mama , pa šta nemate vece ja u šali a ona mi kaže pa ućioteljica mi je rekla da lčažem i nije me pustila!!! Ona jadna i tako ima problem sa mjehurom zamislite da se nedaj bože popiškila u razredu dijeca bi je ismijavala a ona??? Ima još puno slićnih situacija! Onda nastava im traje od 13 i 30 do 15 h eventualno do 16 i 30 ma šta to je nastava i onda joj ono što je ona trebala odradit sa njima na nastavi da po 5 stranica za zadaći da ja sa njom doma radim pa onda ni netreba u školu više ja sa njom radim ali zna sazvat sastanak vaša dijeca su unazađena ono neznaju ovo oni se ne trude.... Ma molim te svaka ćast iznimkama ali ja sam jako ljutaa i nebi im baš dala te bajne plate koje oni traže jer su većina nesposobni za odradit PEDAGOŠKI dio pravilno sa dijecom!!! Ćim se moraju nekom više posvetit odma ih je muka. Sada ćemo vidjeti kako će mala u prvom!!! Ja sam se raspisala ali stvarno sam ljuta jer ko što u niti jednom poslu ne mješaš privatno i poslovno ili ljutnju i nezadovoljstvo ne nosiš na posao tako bi i oni trebali bit profesionalni!!