Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 13:31:28
|
|
|
|
ejmama
|
Ja mislim da do sad još ništa nismo kupili, uvijek dobije brdo toga. Kad bude veća će dobiti od nas!
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 13:33:13
|
|
|
|
Ninaa
|
Naš prvi roćkas je još daleko,ali kumče je imalo lani i kupila sam joj onog konjića kaj se ljulja, mala voli životinje, s obzirom da je on dečkić možda neki biciklić koji za sad možeš gurati ili ona super gljiva iz one2play koja svira i svijetli te ima neke loptice.
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 13:44:38
|
|
|
|
Puli
|
kupi mu veliku čokoladu pa nek đurac uživa
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 13:45:54
|
|
|
|
Puli
|
moja je dobila megablocks kocke kocke su ti dugoročna investicija i s time se bude dugo igrao
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 13:53:44
|
|
|
|
ninolina
|
mi naše odvedemo u tl i sami si izaberu poklon, kroz godinu im sami biramo a na taj dan pustimo njima po volji
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 14:23:25
|
|
|
|
elle1
|
kupili mu nesto odjece i takve sitnice,,,svakako je dobio brdo svega,od igracaka do odjece ali za uspomenu smo mu sacuvali svijecu i ruzu od torte...
|
|
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 18:38:24
|
|
|
|
božica
|
slažem se s puli kocke su duguročna Investicija
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 23:37:25
|
|
|
|
dami
|
Kupili smo joj guralicu i dan danas je obožava. Dok nije hodala rasturala je s njom po kući.
|
|
[Obrisani korisnik] 5.9.2009 23:39:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 23:42:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
mi svojoj planiramo kupiti guralicu koja se pretvara u konjica i autic i jos neka dva cuda.... i vec sada znam da joj se svidja, rekla mi je
|
|
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 5.9.2009 23:57:21
|
|
|
|
Zvonki
|
Mi nismo kupili ništa. Što će joj, ionako joj sve kupujemo Po meni je dobar poklon kockice. Moje ih imaju od prve godine i još uvijek se igraju njima. Mega blocks su zakon.
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 6.9.2009 8:42:17
|
|
|
|
troubled
|
pauli sam bila snimila jednu super plastičnu kućicu u koju se mogla zavući cijela...krov je bio školska ploča...ali onda je moja mama rekla -super, to ću joj ja kupiti (saki put mi preotme ideju ) s tom se kućicom igrala tako-reći do nekidan... ja sam joj onda kupila auto guralicu koji je imao i postolje za ljuljanje i to joj je isto bilo super kupila sam joj i onu kocku s otvorima raznih oblika za ubacivanje unutra...(didaktičku, ružo )
|
|
RE: Šta da mu kupimo za prvi roćkas? 6.9.2009 13:58:35
|
|
|
|
njanja
|
ja sam janu kupila plišanog mekanog pasića da ga grli po noći kada nije s nama u krevetu :) i vidim da ga ful zagrli, zabije se u njega i prebaci rukicu preko njega.....
|
|
[Obrisani korisnik] 7.9.2009 8:28:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!