Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 14:15:27
|
|
|
|
uspavana
|
većinom u trgovinama imaš odvojeni dio gdje prodaju sve za dijabetičare...znam da je tamo moja baka kupovala bombone i čokolade za sebe....
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 14:16:07
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja mislim da imaš u dm nekis slatkiša za dijebetičare,i viđala sam u getru isto,čokolade,kekse,i tako..
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 14:39:03
|
|
|
|
ZVRK
|
imaš ih u svakoj butigi. samo čitaj da piše bez šećera
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 14:45:55
|
|
|
|
tikica_69
|
One od Schneckope-a mislim da smiju jesti a ima ih skoro u svakoj trgovini
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 14:49:47
|
|
|
|
koka
|
pa čak u konzumu imaš čokolade i bombone za dijabetičare, te koje kaže tiki.... naglašeno ti jre na pakovanju kupi mu rađe voće ...
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 14:53:07
|
|
|
|
Ruža
|
Ne znam zašto sam ja mislila da su to samo za odrasle. Baš sam kokoš, a nisam plava.
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 17:14:12
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ne znam zašto sam ja mislila da su to samo za odrasle. Baš sam kokoš, a nisam plava. Valjda zato sto je tesko prihvatiti zamisao da i dijete moze biti dijabeticar
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 17:21:05
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Ruža Ne znam zašto sam ja mislila da su to samo za odrasle. Baš sam kokoš, a nisam plava. Valjda zato sto je tesko prihvatiti zamisao da i dijete moze biti dijabeticar Valjda i zato, baka mi je bila dijabetičar i sjećam se kao djeca da smo znali uzeti koji njen slatkiš ( djed joj je iz Njemačke donosio) i bili su mi tako bljak. A maleni je prekrasan sa 2 godine su mu otkrili šećer, tako se dobro nosi sa tim, a meni svaki puta kad dođe kod nas dođe da zaplačem jer ga ne smijem ničim osim vodom ponuditi.
< Poruku je uredio Ruža -- 11.8.2009 17:22:33 >
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 17:29:14
|
|
|
|
tikica_69
|
Samo treba nauciti sa tim zivjeti i nece nikada osjetiti neki hendikep. Ja cijeli zivot zivim sa astmom i alergijama i prilagodila sam se tome, tako da nitko ni ne primijeti ni da se, ni kako se borim sa time, a vjerojatno mnogi ni ne znaju da od bezazlene sitnice (komadica hrane) mogu umrijeti. I da ovdje ne pisem o svojim postupcima, nitko ne bi znao ni za to. Dijabetes, astma i slicne bolesti moraju covjeku postati nacin zivota da bi se lakse nosio sa time.
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 17:33:24
|
|
|
|
Ruža
|
Istina Tiki! Tako je i on navikao živjeti sa tim jer za drugo ni ne zna, ima prekrasne roditelje koji se super nose sa tim, a opet svakodnevno kopaju i traže kako bi mu pomogli, i ne dopuštaju da išta propusti zbog svog hendikepa. Nema samosažaljenja, samo borba.
|
|
RE: Koje slatkiše djetetu dijabetičaru 11.8.2009 17:35:19
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma sigurno....a na trzistu sad vec ima toliko proizvoda za dijabeticare da sigurno nece biti na za sto uskracen. Samo hrabro maleni
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!