|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što za čišćenje kupaonice?
6.8.2009 21:35:14   
anne
Što koristite za čišćenje kupaonice - pogotovo kade gdje se i dijete kupa?
Ja imam neko strašno sredstvo protiv kamenca pa litre i litre potrošim dok ne mislim da se ispralo.
Razmišljam da kupim neko ekološko i blago sredstvo što ne bi škodilo. Ili napravim sama od sode, octa, limuna.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Što za čišćenje kupaonice?
6.8.2009 21:38:41   
bomboncic02
Ja razmišljam da napravim sama, imam onaj špric špric, čisti je, oprala ga i planiram nešto iskemijat sama jer moram i radijatore prat a i kupaonu..
Koliki omjer se stavlja?

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
6.8.2009 21:47:51   
mlada mama
Napravi sama,ako imas volju,ja sam isto pocela kuhinju i podove prati s vodom,octom,sodom i par kapi etericnog ulja. Puno ljepse ocisti i lijepo i dugo mirise. Za kupaonu koristim trenutno onaj narandjasti Arf bakteria stop,jer mi je domestos i ostalo bio pre jak miris i puno sam robe unistila njime. Arf miriše na narandju. Takodjer sam koristila dugo i justove proizvode za čišćenje.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 3
7.8.2009 7:33:58   
koka
Alkoholni ocat.a to što kaže mlada mama justovi proizvodi su prirodni .

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
7.8.2009 8:18:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 5
8.8.2009 10:29:39   
božica
Kadu i umiovaonik operem sa sanitarom
u biti sanitar je No1 kod mene u kupaoni

idem micat rit...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
8.8.2009 11:50:29   
BUMBIKA
Ja najčešće sa cilitom perem...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 7
16.8.2009 20:46:46   
anne
IZVORNA PORUKA: mlada mama

Napravi sama,ako imas volju,ja sam isto pocela kuhinju i podove prati s vodom,octom,sodom i par kapi etericnog ulja. Puno ljepse ocisti i lijepo i dugo mirise. Za kupaonu koristim trenutno onaj narandjasti Arf bakteria stop,jer mi je domestos i ostalo bio pre jak miris i puno sam robe unistila njime. Arf miriše na narandju. Takodjer sam koristila dugo i justove proizvode za čišćenje.

user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!