Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 18.1.2011 9:56:56
|
|
|
|
Zvonki
|
Preko tjedna uglavnom čokolino ili neke žitarice jer nam je to najbrže. Vikendom ili jaja i hrenovke, namazi, pohani kruh, čaj...Kako kad
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 18.1.2011 20:27:01
|
|
|
|
mirna
|
Trenutno samo cokoladne kuglice nesquick, i to crno bijele... toliko o zdravoj prehrani. kad sam pisala post gore jos me je slusao...
|
|
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 18.1.2011 21:00:23
|
|
|
|
Gianna
|
Pahuljice, puru s mlikom, kruh sa nekim od namaza (nutella, marmelad, margarin, med, sirko, zdenka), hrenovke, topli sendvič, ovisi kako kada i kako je raspoložen, obavezno popije čašu mlika, neovisno šta jede ..
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 2.2.2011 14:33:17
|
|
|
|
mamicaa
|
Klinka-Kakao+smoki,kekse ili marendine..... ili kruh i pekmez, nutelu...glavno da je slatko.. Klinac- mučeno jaje s šečerom......
|
|
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 2.2.2011 14:44:35
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Najdraži doručak im je hrenovka i kuhano jaje! Slijedi parizer s kruhom (kojeg ni ne primjećuju) Onda ide cicvara (pečena jaja s dodatkom brašna, mlijeka, soli i malo svježeg sira ili kiselog vrhnja) u to nekad malo nasjeckam špeka čokolino? Jednom mjesečno, i to uglavnom završi u maminim ustima... kornflekse slažu ko legiće... znači... daj mama mesa, fućkaj ostalo... moji također meso.....samo bi mesa kobasice i jaja, kobasice i kruh.....bitno da je kobasica, može i bez kruha
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 2.2.2011 14:48:46
|
|
|
|
Bebys
|
moja cura ili griza..ili nesto slicno kao cokolino za sada..dok je manja kada bude veca neznam vidit cemo...
|
|
|
|
RE: Što vam klinci doručkuju? 2.2.2011 15:35:31
|
|
|
|
Indy
|
nakon ustajanja oko 7h doručkuje čokoladne pahuljice s mlijekom, nakon nekih 2h kruh s nečim, najčešče paštetom.
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!