|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   vodice nezele zagrebcane
21.7.2009 10:40:13   
mamice
Umjesto da u ova teška vremena na svaki mogući način nastoje dovesti turiste u svoj grad, neki Vodičani očito imaju važnija posla. Mlatiti i vrijeđati Zagrepčane, napadati ih i prijetiti im, novi je 'sport' mladih u tom lijepom turističkom gradiću. Filip Lončarić samo je najnovija žrtva bahatosti i pomanjkanja odgoja nekolicine ljudi koji svoje navijačke frustracije liječe upravo na spomenuti način. Srećom, mladi golman Dinama i njegova pratnja nisu dobili batine, stradao je tek jedan auto, no ako svojedobni napadi na zagrebačke novinare u istom gradu nisu bili dovoljno upozorenje policiji, valjda će najnoviji slučaj biti poziv na uzbunu.

Ljeto je u punom jeku, mnoštvo Zagrepčana uputilo se u Dalmaciju i nezamislivo nam je da su svi u opasnosti zbog mjesta gdje žive. Četvorica novinara koji su prije nekoliko mjeseci imali bliski susret s Torcidom u Vodicama dobro su prošla. Kolege iz Vjesnika, Sportskih novosti i tportala, samo zahvaljujući umješnosti vozača pobjegli su napadačima koji su ih pratili dvama autima. Policija je u tom slučaju bila prilično samozatajna, ponajprije zbog pomanjkanja konkretnih informacija o napadačima. Sličan scenarij, samo ovog puta u pitanju je bila pratnja na skuterima, ipak je rezultirao policijskom akcijom i bit će zanimljivo vidjeti kako će se slučaj 'raspetljati'.

Ako nogometaši Dinama i njihovi sugrađani nisu dobrodošli u Vodice ili bilo koji drugi grad na hrvatskom moru, tada su problemi sustava, vrijednosti i odgoja toliko zastranili da je upitno kako uopće raspetljati taj gordijski čvor. Nažalost, sad su u pitanju Vodice, sutra ili prekosutra će to biti Split, no nećemo dugo čekati da se slične stvari dogode i u Zagrebu, Karlovcu, Gospiću... Divljaka ima svugdje, a zašto im policija ne može stati na kraj, e na to pitanje bi čelni ljudi MUP-a i države morali konačno odgovoriti hrvatskoj javnosti.

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: vodice nezele zagrebcane
21.7.2009 10:51:15   
mamice
ja nepismena ZAGREBCANE plavuso

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
21.7.2009 10:55:09   
MILLA
user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 3
21.7.2009 11:43:22   
mamice
ma meni se gade takvi navijaci koji samo hoceju naprkositi drugima al prkose sebi jer mi to sve placamo iz nasih dzepova. a sta je najbolje MM I JA ja smo navijaci dinama cijeli stan nam je u dinamovim obiljezima ali nikad nam nije palo na pamet ici trgati tudje vlasnistvo. uvjek sam govorila da cu mikica uciti da ne gleda nacionalnost,bogastvo,aute vec dusu i srce covjeka

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!