Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 21:43:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Isto kao i ti Ruzo...imali smo bas istu situaciju
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 21:45:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
a šta ima Duro visoki rist kad tražiš "da noga uđe". naše prve su bile poluotvorene onako sa rupicama da noga ima zraka ali prsti zatvoreni.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 21:45:48
|
|
|
|
dikac
|
prve su bile zatvorene baš zbog toga da ne izguli prstiće
|
|
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 22:01:42
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov a šta ima Duro visoki rist kad tražiš "da noga uđe". naše prve su bile poluotvorene onako sa rupicama da noga ima zraka ali prsti zatvoreni. I visok rist i debelu nogicu. Probali smo sigurno 30 modela zatvorenih i u ni jedne nije mogao ući.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 22:14:56
|
|
|
|
novamama
|
šta već sandalice? ja ne planiram još neko vrijeme - tek na jesen..nekako mi se čini da mu je bolje da su nogice slobodne sad ljeti... ali, dobro je znati, neću kupiti te otvorene...dobra informacija, hvala
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 23:16:49
|
|
|
|
dami
|
Kupili smo zatvorene a tajkve i preporučuju kod prvih koraka.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 23:24:48
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Kakve ste prve sandalice uzeli za svoje klince? Otvorenih ili zatvorenih prstića? Mi smo uzeli otvorene pa je sve nokte izgulio i polomio koliko udara nogicama. Sad sam u potrazi za nekim zatvorenima, a da uspije nogica ući u njih. ja sam kupila domiu frodo sandalice za 300 kn i zatvorene su napred (oduvijek zatvorene prste kupujemo)...on isto ima visok rist i buco stopalo...super su jer imaju dva remena na cicak...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 25.6.2009 7:29:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 26.6.2009 19:00:19
|
|
|
|
Njofra
|
Njofra ima visok ris tak da i mi imamo problema s kupovinom sandalica. Problem je kaj su nam one koje su kaktiga ok skupe ali opet naravno da bumo ih kupili. Uvijek kupimo poluotvorene sandalice zato kaj je Njofra maleni aktivac i voli voli trčati i šutati loptu ... tako da one kaj imaju otvoreno za prstiće nismo kupili niti jednom.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 26.6.2009 19:08:36
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja sam za zatvorene. Baš zbog ozljeda.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 3.7.2009 22:36:51
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja sam otvorene kupila i prošle godine isto.S tim kao ozljedama smo imali problema u početku,ali je brzo prestalo,valjda je počeo paziti...
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 5.7.2009 0:09:00
|
|
|
|
njanja
|
mi imamo oboje.... imali smo zatvorene, ali je sestra naišla na bambijeve od prošle godine otvorene na popustu sa 350 kn na 103 kn pa je kupila na blef i janu su savršene..,.sad smo stalno u njima
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!