|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   traktori na cesti
10.6.2009 23:55:14   
dominik
kako komentirate zagusenje vukovarske traktorima? kako komentirate cinjenicu da u ovoj drzavi nema nade za nikoga ako ne ode u strajk? koliko god da sam na njihovoj strani nije mi svejedno bilo biti u autu sa dvoje djece bez klime u guzvi jer oni traze svoje...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: traktori na cesti
10.6.2009 23:57:38   
twitty
neka ljudi strajkaju!user posted image user posted image user posted image drugacije ih nitko nebi ni cuouser posted image

gibam...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 2
11.6.2009 0:40:11   
Viky
IZVORNA PORUKA: twitty

neka ljudi strajkaju!user posted image user posted image user posted image drugacije ih nitko nebi ni cuouser posted image

slažem se,iako razumijem i dominik

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 3
11.6.2009 6:47:23   
nedijeljka
Oni štrajkaju da bi našoj dijeci danas, sutra bilo bolje. Barem bi tako trbalo biti i da konzumiramo naše domaće mlijeko mlijeko, a ne neko uvezeno pa da nas zatruju ko male kineze.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 4
11.6.2009 6:55:20   
jipi
podržavam štrajk,pa naši jadni seljaci koji bi tribali biti bogati ljudi a nekad su i bili danas su kruva gladni,pre štrašno,bitno da se uvozi otrov!

(Odgovor članu nedijeljka)
Neposredna veza do poruke: 5
11.6.2009 7:01:40   
Puli
samo neka štrajkaju

sramotno je da ne mogu živjeti od rada svojih ruku i plodova zemlje

i da im država ponudi poticaje,a onda u gosp.krizi smanji otkupne cijene mlijeka i pšenice na pola

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu nedijeljka)
Neposredna veza do poruke: 6
11.6.2009 8:16:30   
tikica_69
Jutros sam prosla kraj njih kad sam isla na posao, ostavili su na Av. Vukovar jednu traku da se moze proci. Spavaju u traktorima i muce za nesto sto nece dobiti.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
11.6.2009 8:48:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 8
11.6.2009 9:10:38   
huanita
To je i u drugim zemljama normalan način prosvjeda. Bilo je slučajeva da sam došla turistički u neke glavne gradove i sretala takve kolone traktora i sličnih strojeva. Jednom smo u Budimpešti čak pomislili da je u samom centru grada neki poljoprivredni sajam jer su svi traktori bili tako oprani i sjajni, složeni u redove. onda smo saznali da prosvjeduju.

Suosjećam s vama u Zgb koji morate živjeti sa svojim problemima, a sada i s njihovim, ali to je ponekad jedini način da ih se čuje. Pa i mi se znamo razvikati u stanu ako nam nešto nije po volji, svi susjedi moraju to slušati. Ipak to činimo.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
11.6.2009 10:36:31   
ejmama
Meni je drago da su se napokon ljudi u našoj zemlji pokrenuliuser posted image user posted image user posted image Još malo će im  i mame s kolicima zatvoriti cesteuser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu huanita)
Neposredna veza do poruke: 10
11.6.2009 11:28:56   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Puli

samo neka štrajkaju

sramotno je da ne mogu živjeti od rada svojih ruku i plodova zemlje

i da im država ponudi poticaje,a onda u gosp.krizi smanji otkupne cijene mlijeka i pšenice na pola

Potpisujem!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 11
11.6.2009 11:30:02   
uspavana
slažem se s vama..dobro je što su odlučili nešto poduzeti, ali pitanje je da li će na kraju imati kakve koristi od toga...
jer svi znamo u kakvoj državi živimo...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 12
11.6.2009 12:07:18   
mirna
I ja potpisujem Puli!user posted image

Znaci vukovarsko je bolje danas izbjeci? Idemo kasnije baki, pa da znam...

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 13
11.6.2009 21:39:20   
inna
mi jučer krenuli u kino i krkljanac, ispred nas traktori. mm me zezao da na njegov rođendan nije bila takva gužva, a ja mu odgovorila da je to meni čast, na rođendan imam traktorsku povorku i da je to potvrda da sam prava seljanka user posted image

A sad ozbiljno... nije baš ugodno zaglibiti u takav krkljanac, ali ako je to jedini način da ljudi dobiju što traže i što zaslužuju onda ih podržavam.

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 14
12.6.2009 22:35:50   
nemirna mama
a šta da vam kažem....mi se bavimo poljoprivredom, muž ima svoj OPG...ali smo u sustavu krava-tele, znači bavimo se uzgojem teladi, bikova za mesoi sad smo po ljeti mirni do zime jer su nam kravice u polju na ispaši....imamo i konje koji su isto za meso.....cijene bikova su jako niske, ljudi nemaju novca za platit i tako...2007. god prodali smo par bikova iz tova po 700 kg (otprilike) za na more....zadnji izdani račun je iznosio  negdje oko 24.000 kn...rekli bi lijep iznos, a taj što je kupio bika od nas platio ga je tek nakon 8 mj...i to ne sav iznos odjednom nego u 4-5 puta....užas....o ostalom da ne govorim...nije samo mljekarima teško, općenito svim poljoprivrednicima je teško....user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

kada dobiti prvo dijete
nimla

jer sam naisla na komentare da je ovo diskriminacija jer nema ispod 24,to je tako jer upravo imam te godine pa sam mislila od 24.nisam mislila nista lose stime sto nema ispod 24

manje od 24 (35%)

24 (7%)

25 (29%)

ili nad 30 (29%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!