Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 11:57:10
|
|
|
|
zaba
|
gđica Lucija je obožavateljica paradajza,krastavaca,zelene,cikle,a najviše maslina.Jede i ostalo al ovo najviše i najslađe.
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2009 11:58:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 11:59:06
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ne jede baš nikakvu salatu,ali se ne sekiram jer jede puno kuhanog povrća. ista priča!
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 12:10:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Mladji sto god mu das, stariji samo zelenu salatu i samo opranu bez ikakvih dodataka
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 12:13:49
|
|
|
|
mama mery
|
moji obozavaju salatu u sviom oblicima nekad im nesmijem za vrjeme jela iznijeti jer onada mi jedu samo salatu mrkvicu krastavce i rajcicu uzmu u rukicu i grizu
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 12:16:40
|
|
|
|
Ruža
|
Čekamo bakinu rajčicu, pa javim.
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 12:31:06
|
|
|
|
Zvonki
|
Ne znam točno kad su počeli jesti,ali obožavaju salate. Najviše od svega ljubičasti kupus, krstavce s vrhnjem, zelenu. Vole rajčicu, kiseliš. Ma skoro sve.
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 12:36:39
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: anaxx IZVORNA PORUKA: cvrčak Ne jede baš nikakvu salatu,ali se ne sekiram jer jede puno kuhanog povrća. ista priča! da
|
|
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 12:57:58
|
|
|
|
Lady3
|
Laura obožava salate:krastavce s vrhnjem,kupus,paradajz,zelena salata, i tako sam happy zbog toga Ali zato voće ni čuti tu i tamo jabuka i banana..jeedva
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 13:01:59
|
|
|
|
cokolada
|
u zadnje vrijeme je poceo jesti salatu, zelenu, zelje, ciklu, krastavce, paradajz i papriku vec duze jede, od proslog ljeta.
|
|
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 13:02:34
|
|
|
|
Duve
|
voće da, banane jabuke jagode sve ok, salata nula bodova, sad jadan kaže;"ja obožavam salatu" i pojede malo sa grčem, jer su mu svi rekli da od salate rastu mišići, a on onda trpa na silu i još kaže mmmm kako je dobra..
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 13:27:55
|
|
|
|
gljiva
|
Ne znam točno kad je počeo, al jede sve zelenu ,paradajz, zelje, krastavce... i kiselo sve glavno da je kiselo.
|
|
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 16:46:26
|
|
|
|
ejmama
|
Moja ih obožava voli kiseli kupus, svježi, ciklu, krastavce i zelenu salatu koju zove kisela "salata" to sve jede već jako dugo, a mora nešto kad drugo neće.
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 21.5.2009 17:56:15
|
|
|
|
Dajana
|
Kod mene netko voli paradajz a netko krastavce, dok zelenu i slično pojedu ali malo jer im je to kao trava.
|
|
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 22.5.2009 7:54:53
|
|
|
|
Njofra
|
Koju vi sreču imate da vam djeca jedu salatu, kako je to lijepo. Moja starija kčer je tek prije kojih godinu dana počela jesti salatu i općenito normalniju hranu što mislim na kuhane ručkove i sl. pa tako sad jede ciklu, zelje, rajčicu, krastavce, luk, zelenu salatu pa pojede i blitvu na lešo, špinat ali na salatu s limunom. Pa svaki put kad vidim da jede pomislim e Hvala ti Bože. I da skoro zaboravila reči jede voće. A Njofra, pa ljudi moji taj malac ništa ne jede a kamoli da očekujem da jede zelenjavu. Od voća isto tako skoro ništ` bananu kad mu puhne ili jabuku kad seka jede onda ga nekako nagovori ona, jagode ni čut odmah odmiče i bježi s povikom uujjjjj, ma šta dalje reči. Čekam da se to promjeni.
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 22.5.2009 8:09:30
|
|
|
|
Duve
|
Njofra bez brige, moj ima skoro 4god. pa ne voli salate...ali zato oduvijek obožava ćušpajze, špinat i ostalo....a jagode je neki dan prvi put jeo kak treba i sad mu se tek svidjele, naravno pune šećera
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 22.5.2009 8:13:21
|
|
|
|
Njofra
|
Gle, da barem moj jede ćušpajze, špinat i ostalo. Njofra jede šnicle, jaja, cornflakes i sve što je vezano uz mlijeko. To ti je da poludiš. I uvijek se sjetim onda one sirote gladne djece u Africi. Teleportirala bi im ručak najradije. Neka se neko veseli i jede.
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 22.5.2009 8:25:20
|
|
|
|
ZVRK
|
moj ne jede nikakvu salatu niti kiseliše iz teglica
|
|
RE: Salata - jedu li ju vaša djeca? 22.5.2009 8:49:13
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Za sad još neće jesti,a vidjet ćemo kasnije...
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!