|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   čitanje knjigica
24.9.2007 17:22:54   
buket
Kada idem do prijateljice, koja ima sina od 3 godine, vidim kako mali voli knjigice.Najviše voli, kad ima puno slićicauser posted image  Svako veće majka ga je naućila, da mu prije spavanja proćita bajku.
Dali i vi to radite, i kada mislite, da dijete poćinje shvaćati to što mu ćitate?
Koje su godine, kad se može reći, da dijete razume.Mislim, da su današnja djeca vrlo napredna i da brzo shvaćaju.user posted image user posted image

< Poruku je uredio Renata RR -- 9.6.2008 17:02:46 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ćitanje knjigica
24.9.2007 21:05:30   
Mačka
I mi čitamo bajke svake veće. Od 6.meseci dalje,....

(Odgovor članu buket)
Neposredna veza do poruke: 2
25.9.2007 10:27:49   
mojamura
moj mali isto voli knjige a nema ni još 2 godine, sjedne se sa knjigom i pravi se kao da čita. a ja sam mu isto čitala knjige več kad je bio još beba.

(Odgovor članu buket)
Neposredna veza do poruke: 3
25.9.2007 10:38:01   
hana
i moja voli knjige i sama jih "ćita" svaki dan moli za jednu prićicu.meni se ćini,da sva djeca vole knjigu,dok ne dođu do školeuser posted image

(Odgovor članu mojamura)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: čitanje knjigica
14.6.2008 17:02:12   
dadls
dok ne dođu do škole

hehe, dobra! user posted image
Mi smo još na slikovnicama , nije još za pričice za laku noć.

< Poruku je uredio Renata RR -- 14.6.2008 17:16:59 >

L. 16.12. 2006.
A. 06.05. 2013

(Odgovor članu hana)
Neposredna veza do poruke: 5
11.7.2008 11:56:19   
MILLA
to je super,ja sam odrasla na bajkama,nema bajke koju ne znam,upravo sam zbog toga sa nepunih 5 naučila čitati,jer moj tata tada više nije imao vremena. Najviše pamtim bajke na kazetama ,ima ih još uvijek,to bi mi ukljućili ,stavili pored kreveta i ja sam bila ko bubica mirna. Slušala bih to dok ne bi zaspala.To ču i ja primjeniti kod mojeuser posted image .

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu dadls)
Neposredna veza do poruke: 6
16.7.2008 21:46:43   
božica
Milla-a znaš li kada ćeš ćitati svom djetetu-da ćeš osjetiti-onaj filing baš onda kad si bila mala i tako slušala prićeuser posted image

Jer ja kako se igram i čitam i sve i svašta radim sa svojom djevojčicom-malo malo--pa se vratim u svoje djetinjstvouser posted image

Sretno

idem micat rit...

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 7
17.7.2008 6:12:57   
troubled
kad se o čitanju knjigica i pričanju priča radi, nikad nije prerano  user posted image
i dok ne razumije dijete sluša, upija...stvara naviku...
ne bih se složila da je to tako samo dok ne krenu u školu...
najveći dio odgovornosti za to je na roditeljima...
da bi dijete zavoljelo čitanje kao aktivnost i čitalo iz hobija cijeli život potrebno je da roditelji čitaju djetetu, kasnije zajedno s njim...
ali to nije dovoljno...
potrebno je i biti čitač...ili samo glumiti... user posted image
pokažite primjerom svojoj djeci...
neka vidi da i vi imate "svoje" knjige koje s užitkom u trenucima odmora čitate...
provedite zajedno dio vremena  na način da svatko čita "svoju" knjigu...
user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 8
27.8.2008 11:26:45   
astra
I mi čitamo priče prije spavanja, a i preko dana curka uzme svoje slikovnice pa sama "čita"! Počeli smo oko10.,11.mj., iako sam htjela odmah po rođenju; tako da i mi kao roditelji stvorimo neku naviku čitanja djeci. Djeca tako razvijaju vokabular i maštu, kad se sjetim moje malene, sada sa 2.5g priča ko velika, a ni ne sjećam se kad je "šutjela", ko navijena je i uvijek nešto ima za komentar i dodatna pitanja..Nekada sam kao enciklopedija, a nešto moram i tražiti po izvorima da bi joj dala dobar i primjeren odgovor!Nema veze, bitno da oni tako napreduju..user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 9
11.3.2009 13:58:42   
Martek
Mi čitamo maloj od kad je imala 10 mj. , tada su to bile slikovnice a sa dvije godine krače priče dok sada s pune tri godine čitamo najljepše bajke svijeta, ona ih obožava, čitamo svaki dan prije spavanja jednu priču.
Mačka u čizmama je obožavala  ( imala je 2. god ) nakon što smo joj na njeno traženje čitali jedan tjedan naučila ga je napamet.
Trenutno najviše traži da joj čitamo Ljepoticu i zvjer i Palčicu......
Sjedne za stol i prati prstičem kao da čita, obožava knjigice......na moju veliku sreću !!!!

(Odgovor članu astra)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!