|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jaslice u rijeci...
14.7.2008 11:58:08   
stefi051
ja skroz nisam u toku s tim,ako netko moze pomoci....
jesam li zakasnila na upis?sad tek vidim da ljudi nikako nemogu dobiti a curka mi ima 9 mj,dojim je jos i jako je vezana uz mene dosad sam je ostavila svega 4 puta i to s bakom ili statom koje obozava al ipak stalno  trazi mene,kad su je oni cuvali nije im htjela ni zaspati pa se bojim kako ce jednog dana ostati u vrticu?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jaslice u rijeci...
14.7.2008 14:24:43   
mirna
U Zg je bio upis do 16.5. Ne znam da li je i u Rijeci tako...user posted image Najbolje da nazoveš neki vrtić i pitaš...

(Odgovor članu stefi051)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: jaslice u rijeci...
16.7.2008 14:56:30   
njanja
Stefi, ajd pls ako šta saznaš, javi....meni će ista stvar trebati za dogodine pa da mi ostane negdje u sijećanju user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu stefi051)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!