Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 21.4.2009 14:42:33
|
|
|
|
Lady3
|
za neke trikove i znam i djeluje..Znate li ovo:da bi odvode od sudopera osvježili(riješili se neugodnog mirisa,bakterija)dodajte lijevkom pola šalice sode i šalicu octa,čim se prestane pjeniti zalijte s vrućom vodom iz slavine.Pričekajte 5 minuta pa zalijte s hladnom vodom A za jači učinak poslije sode dodajte i pola šalice soli..I djeluje,isprobano..
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 21.4.2009 18:19:16
|
|
|
|
pikachu
|
Joj, trebala bi se natjerati češće koristiti sodu bikarbonu, a ne sve sa ovim otrovnim sredstvima rješavam...
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 21.4.2009 20:30:12
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja tu i tamo znam zubice oribati u sodi
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 21.4.2009 20:36:58
|
|
|
|
novamama
|
ej ovo ću isprintati!!! kupila sam sodu bikarbonu ima par mjeseci i ne znam što bih s njom...kupila sam je kao, za kolače umjesto praška za pecivo nisam je koristila! ali, kako obožavam te prirodne materijale i tvari i tako to, ovo mi je ful korisno! gdje si samo to izvukla
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 21.4.2009 20:37:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Na nekom zenskom portalu....vise se ne sjecam kojem...jutros
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 21.4.2009 20:39:34
|
|
|
|
novamama
|
evo, isprintano i sad ću to pribit na frižder :-) (uz tablicu dohrane )
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 21.4.2009 20:43:07
|
|
|
|
koka
|
tikice uvijek dobro dođu takvi savjeti, več sam pisala kako sam s alkoholnim octom skinula sav kamenac oko tuša, jeftino i efikasno, sad još soda...štedimo, štedimo
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 22.4.2009 8:05:25
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: novamama evo, isprintano i sad ću to pribit na frižder :-) (uz tablicu dohrane ) Pametno, jer većinom zaboravim za što sve služi kad mi zatreba, a ne mogu ni naći gdje se pisalo o tome.
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 22.4.2009 10:53:26
|
|
|
|
Kika83
|
Ja sam probala zube s njom neko vrijeme prati ali kod mene je sve ostalo isto
|
|
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 22.4.2009 11:49:10
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 Ja sam probala zube s njom neko vrijeme prati ali kod mene je sve ostalo isto A ne pomaze sve svima...uvijek ima izuzetaka. Nije ni kod mene pokazalo neke trajnije rezultate.
|
|
RE: Soda bikarbona u kućanstvu 22.4.2009 11:53:47
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Kika83 Ja sam probala zube s njom neko vrijeme prati ali kod mene je sve ostalo isto A ne pomaze sve svima...uvijek ima izuzetaka. Nije ni kod mene pokazalo neke trajnije rezultate. Mi smo tiki izuzetci
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!