Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ucjenjivanje kao odgojna metoda 24.3.2009 7:33:19
|
|
|
|
tikica_69
|
Nisam sigurna da je bas sretno rjesenje, ali ja je jos i danas tu i tamo primjenjujem
|
|
[Obrisani korisnik] 24.3.2009 7:34:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ucjenjivanje kao odgojna metoda 24.3.2009 7:42:29
|
|
|
|
božica
|
tako mali, a već prefrigani. a ha da da ucjenim ju sa crtičima pospremi to i to o pa ćemo gledati crtič,pojedi ručak pa idemo gledati crtič.... ili ako želi ići didi i baki a gore je urnebes napravila prvo pospremi svoju sobu pa ideš dole
|
|
RE: Ucjenjivanje kao odgojna metoda 24.3.2009 7:49:40
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Mislim da nema ništa loše malo ucjeniti-pa oni to stalno rade da, mi mislimo kako su oni mali a znaju nas itekako ucjenjivati, možda i nesvjesno. uglavnom, znaju dobiti ono što žele, dok se mi mame mučimo, razgovaramo i stalno preispitujemo da li radimo dobro.
|
|
|
|
RE: Ucjenjivanje kao odgojna metoda 24.3.2009 7:57:55
|
|
|
|
Ruža
|
Još ne jer je premali, ali bojim se da ju neću moći izbjeći.
|
|
RE: Ucjenjivanje kao odgojna metoda 24.3.2009 9:20:42
|
|
|
|
sanja84
|
u potpunosti se slažem sa vama,kada hoću sa njim da riješim razgovorom uopće me ne sluša,ali kada rečem da neće ići van ili gledati tv odmah me posluša,i mogu vam reći da to jako djeluje. DAVID 4.04.2006. PATRICIJA 13.06.2008.
|
|
|
|
RE: Ucjenjivanje kao odgojna metoda 24.3.2009 21:13:00
|
|
|
|
njanja
|
joooj....pa šta se ne sijećate da su i nas tako? ma još i u srednjoj školi-možeš u sub van u izlazak, ako u školi bude sve ok..... ja tu metodu volim zvati: "mrkva, štap i magarac"
|
|
RE: Ucjenjivanje kao odgojna metoda 31.3.2009 23:59:21
|
|
|
|
dikac
|
zamijenila sam kinder čokoladicu sa velikom pusom, to mi se čini prikladnije
|
|
|
|
RE: Ucjenjivanje kao odgojna metoda 1.4.2009 0:01:36
|
|
|
|
Lady3
|
naravno da znam,jjoooj samo da me posluša bez onog:neću,pa neću,100 puta na dan..i pomogne..tko nije nikada,i to kaže ne vjerujem..
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!