|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Još malo o hodalici
19.3.2009 18:10:06   
Ruža
Stvarno svaka čast mamama koje svoju djecu ne stavljaju u hodalice, ali ja nisam izdržala.
Krenula sam raditi, čim stignem sa posla teta odlazi i nas dvoje ostajemo sami. Ne smijem maknuti od njega, da ne kažem da je 90 % vremena na rukama jer nas zubići pate. MM stiže tek poslje 5 h i jednostavno ništa ne mogu napraviti. Drndalica, pod i ostatak poligona više ne pali.user posted image  Ako ga stavim u kolica dere se.
Od mojih smo dobili hodalicu još prije dva mjeseca, nisam im imala srca reći da ga ne planiram stavljati u hodalicu i kako stoji u njegovoj sobi morali smo ju isprobati. Marko je oduševljen.
Ne bude dugo u njoj, možda 2 do 3 puta dnevno po 10 min, dok ja pristavim ručak ili objesim veš. I mislim da mu to ne može naškoditi.
I sama sam dijete iz hodalice, s tim da sam puno više vremena provodila u njoj i nikakvih problema nemam, kao ni većina moje generacije kojima je bila sastavni dio odrastanja.

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Još malo o hodalici
19.3.2009 18:29:30   
dominik
meni je domi u hodalici bio dosta vremena...nikada nije sjedio u njoj neg je stajao sa rukicama sastrane pridrzavajuci se...ja sam bila sigurnija da se nece razbiti za razliku od hodanja uz namještaj

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
19.3.2009 20:01:24   
ninolina
Moji su isto bili u njoj i ništa im ne fali. malo mi je i pretjerano to neću stavljati djete u nju jer nije dobro. Ljudi dragi pa nemremo djecu staviti pod stakleno zvono. Po meni je to bila dobra stvar

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 3
19.3.2009 20:12:17   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ninolina

Po meni je to bila dobra stvar

i meni
staviš djete da istražuje svoje mogućnosti i kuću dok mama obavi neki posao po kući

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
19.3.2009 20:28:27   
tikica_69
Meni je isto stariji bio u hodalici, dok manji nije htio...on je puzao, puzao i puzao i samo jedan dan poceo dizati i kroz par dana prohodao

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 5
19.3.2009 20:34:14   
zaba
Lula nikad nije ušla u hodalicu,nisam ju ni imala.Ona je sjedila na podu,pa hrpa deka i gore one gumene puzzle sa slovima.Tak se igrala,pa puzala i na noge.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 6
19.3.2009 20:38:00   
mirna
ja sam jos uvijek protiv... dok sam kuhala, dijete je bilo sa mnom u kuhinji, ali na podu na dekici ili na puzzlima. stavila sam mu puno igracaka a on se je lijepo zabavljao. Takodjer smo bili sami i nisam imala nikoga tko bi mi ga pricuvao. Cijelo razdoblje od 6 mjeseci nadalje dok se nije postavio na noge, "prezivio" je na podu i istrazivao..

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
19.3.2009 20:38:43   
Lady3
L.je voljela biti u hodalici a P.nisam ni forsirala previše i otkako mi je pao jer se stalno naginjao i gledao kotačiće na njoj.user posted image  

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 8
19.3.2009 20:51:06   
dami
IZVORNA PORUKA: zaba

Lula nikad nije ušla u hodalicu,nisam ju ni imala.Ona je sjedila na podu,pa hrpa deka i gore one gumene puzzle sa slovima.Tak se igrala,pa puzala i na noge.

isto tako još da nadodam imamo vrtić (ogradicu) i super je cura u tome.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 9
19.3.2009 20:54:54   
njanja
od kada mi se desilo sestri u bolnici ono što joj se desilo....PROTIV svakog sam ograničavanja, prislie, nametanja i sličnoga...Svaka mama želi najbolje za svoje dijete i ona je ta koja svakodnevno odlučuje 100 x dnevno kako da dijete bude najsretnije, najsigurnije i najzadovoljnije....Ukoliko je to 10 minuta hodalice-NEKA JE! Ukoliko je to 10 minuta sjedenja u lavoru-NEKA JE! Ružo, da se marku ne sviđa, ne bi bio u njoj....I nemoj molim te da te pere grićnja savijest zbog promidžbe protiv hodalice jer će za 5 godina netko pametan otkriti kako su super i biti će trend hodalica.... BTW...Jan se u njoj zadrži 2 minute, a veći je gušt gurati ju pa ćemo ju skoro maknuti iz upotrebe jer ćemo na posudbu dobiti pravu guralicu.....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 10
19.3.2009 22:17:28   
L.P.
Nisam za hodalicu,dok sam pristavljala ručak Ninu sam stavljala u vrtić(gajbu) i također se igrala na onim spužvastim puzzlama dok nije propuzala.Za mene je to bolje riješenje,ali svatko zna svoje.

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
19.3.2009 22:29:56   
dikac
meni je hodalica ok, nije to pomagalo u kojem će oni biti satima, nema šanse, maksimalno im je zanimljivo pola sata i to ne dugi period. brzo im dosadi i žele biti vani i gurati je. dora ju je koristila 2 mjeseca, sada čeka ivana.

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 12
20.3.2009 10:30:10   
Thea
Svaka mama radi ono što smatra da je najbolje za njeno dijete,a i ovisi od djeteta do djeteta.Moji su bili u hodalici sa 5,5 mjeseci i uživali su .Sami su istraživali po kući,kad je bilo lijepo vrijeme i po dvorištu.Ja nisam bila za vrtić jer mi je to bilo kao da je djete u zatvoru,a i moji nisu voljeli biti u njemu...Ali isto tako nemam ništa protiv mama koje stave djete u vrtić ili na pod na deku da se djeca igraju.Kao što sam rekla svtko zna što njegovo djete voli i što je bolje za njega...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 13
20.3.2009 11:02:44   
mirna
Bez uvrijede, ali ipak ni jedna mama nije veći stručnjak od pedijatra ili ortopeda osim ako je i sama završila studij medicine. Njezin je  jedino izbor da li će slušati preporuke ili ne.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 14
20.3.2009 11:07:45   
koka
ja ću se složit s Mirnom, ja sam protiv... znam da su i ona djeca koja su bila u hodalici ista kao i ona koja nisu bila i td........ jednostavno ne vidim razlog zašto bi ju stavila , da meni bude lakše? pa neka onda bude u box-u ili sjedalici...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 15
20.3.2009 11:19:18   
ejmama
Moja je bila i uživala je. Da je htjela puzati stavila bi je da puza. Ja sam zadovoljna s hodlicom i vjerovatno će je i drugo djete koristiti.

H 07 E 09

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 16
20.3.2009 12:41:49   
ninolina
sve smo mi različite i drukčijeg mišljenja, Stvar je i djeteta ako hoće biti u njoj zašto ga kočiti u tome. Ako neće to je nešto drugo.

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!