|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mrlja se ne da
12.3.2009 11:58:17   
Anoniman
imam lijepi kockasti stol, sa lijepim kockastim stolnjakom svijetle bež boje.

na taj lijepi stolnjak pao mi je crveni ajvaruser posted image

oprala sam 2 x na 95 stupnjeva, prvi put stavila vanish, drugi put limun i ni makac user posted image

e, sad....ili je hrana postala živa kemija ili današnji prašci ništa ne peru jer KADA SMO BILE MALE NIJE NAM NIŠTA BILO UMRLJANO NI PRLJAVO, A NEKE MAME SU JOŠ ISKUHAVALE ROBU  I KORISTILE OBIČNE PRAŠKOVE....user posted image .....KO TU KOGA......

ufff, dakle.... ako možete help sa ovim ajvarom jer ću inače baciti stolnjak....

e, da...i razmišljam otvoriti temu protiv reklama za praškove i veniše i ostale gluposti jer je sve to običan user posted image ....(a druga tema bile bi okrugle cijene...no....odoh ja u drugom pravcu...)
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mrlja se ne da
12.3.2009 12:03:17   
Florijan Jakov
frend radi u firmi koja proizvodi i distribuira Vanish i kad mi ga je donosio napomenuo mi je da ne djeluj ena tvrdokornim mrljama i na mrljama od hrane koje imaju višestruk emasnoć eu sebi (baš je naveo ajvar kao primjer)...tako da ne znam baš šta ti savjetovati, možda probati još koje sredstvouser posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
12.3.2009 12:12:59   
Anoniman
hvala za info o vanishu....mislim, to mi je isto kao osiguranje - dobro zvuči dok ti ne zatreba, e onda nisi pokriven za to...pih....

najbolje varikina, jel'da?user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
  Neposredna veza do poruke: 3
12.3.2009 15:56:25   
koka
Znaš ona nova tekučina od ariela? nedavno se pojavila na tržište. e, ja sam imala neku svijetlo roza košulju i prije par godina sam ju sflekala s breskvom, probala sam ju prati s svačime al nije išlo dole..bila sam odustala i nosala ju po kući...kad sam kupila taj proizvod( vidiš, više ga nemam pa si moram kupit..) i probala s tim, na moje čudo fleka je otišla ća user posted image user posted image user posted image ...sad, probaj s tim..

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
12.3.2009 18:11:23   
Anoniman
hvala koka, baš ću probat...ali ima ona visoka posuda i ona niska....koja je prava?

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 5
12.3.2009 19:54:06   
Ruža
Ako je bijeli probaj sa domestosom. Meni upali.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
12.3.2009 21:18:33   
BruMa
Probaj sa onim sapunom za veš.Onaj koji su koristile naše bake.Ima ga u DM-u.Baš sam na satelitu gledala kad su testirali ta razna sredstva za uklanjanje mrlja i taj sapun je bio pobjednik.user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
13.3.2009 10:37:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Brunina mama

Probaj sa onim sapunom za veš.Onaj koji su koristile naše bake.Ima ga u DM-u.Baš sam na satelitu gledala kad su testirali ta razna sredstva za uklanjanje mrlja i taj sapun je bio pobjednik.user posted image

vidiš, vidiš, baš zanimljivo....probat ću! thx!

(Odgovor članu BruMa)
  Neposredna veza do poruke: 8
17.3.2009 22:24:10   
Anoniman
probala sam sa arielom, gel za mrlje....ni makac...user posted image

domestos ne bih, nije baš bijeli, više onako - bež bijeli....i fin je...

slijedi testiranje sapuna, samo da nađem što običniji.....

stolnjak trenutno stoji u praonici, mrlja natopljena jarom za suđe....maybe....vidjet ćemo....

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!