Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 10.3.2009 22:34:00
|
|
|
|
lelo
|
Sve sam obišla osim Mljeta. Svi su predivni specijalno meni Velebit.
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 10.3.2009 22:34:25
|
|
|
|
Marcus
|
NISAM bio na Mljetu i Paklenici....ostale sam posjetio barem u jednom njihovom dijelu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.3.2009 22:50:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 9:02:53
|
|
|
|
zaba
|
bila sam na svima,Mljet i Brijuni su super,a Kornati mi nisu ni blizu kao s razglednica.
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 12:03:21
|
|
|
|
tikica_69
|
5 sam ih prosla
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 13:42:23
|
|
|
|
Kika83
|
samo plitvička jezera. sramota da živim u puli i nisam nikad na brijunima bila
|
|
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 13:47:16
|
|
|
|
huanita
|
Sve nacionalne parkove sam prošla više puta, neke i preko 10. Ali nemojte da vas to čini nesretnima, ako vi niste. Ja sam turistički vodič i često putujem s turistima. Drugi razlog je što iskoristim svaku priliku da vidim nešto novo. Zadnje sam obišla Kornate, prošli srpanj, na sindikalnom izletu. Drugo jutro sam već u 3 sata putovala u Amsterdam. Znala sam da ću se vratiti poslije 22 sata, ali želja da ih vidim je bila jača.
|
|
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 13:51:08
|
|
|
|
mrkvač
|
Bila davno na Paklenici- super je! A ovo proljeće se spremamo ići na Plitvička-nadam se da i budemo!
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 23:25:21
|
|
|
|
njanja
|
Bila u svima osim na sj. Velebitu...Ponosim se što sam u paklenici čak ispenjala stijenu od 150 m...doduše, zbog moje panike, umjesto da penjemo 2 h, penjali smo 6 h i falili smo put za spustiti se dolje (po užetu) pa smo fino nizbrdo išli po siparu....ali volim se toga sjetiti
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 23:27:59
|
|
|
|
njanja
|
I da, oduševila su me Plitvička jezera, kad smo dolazili tamo, krajolik je bio kao mjesec i mislila sma-pa gdje je tu voda...a kad smo došli tamo, a jooooj....voljela bi opet uskoro ići.....A za Kornate se slažem da nisu kao što ih prezentiraju.....
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!