Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Zablude o dječjim kolicima 8.3.2009 16:28:17
|
|
|
|
Thea
|
Ajde do nekih 5-6 mjeseci možda ok da su okrenuti prema roditelju,ali poslije stvarno nema potrebe jer djete voli promatrati oko sebe i učiti neke stvari o svijetu koji ga okružuje....A i mislim da bi ja na djetetovom mjestu lagano prolupala da stalno gledam u jedno te isto...
|
|
RE: Zablude o dječjim kolicima 8.3.2009 16:30:24
|
|
|
|
božica
|
A i mislim da bi ja na djetetovom mjestu lagano prolupala da stalno gledam u jedno te isto...user posted image pa je
|
|
RE: Zablude o dječjim kolicima 8.3.2009 19:36:19
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma daj...bull shit...kaj jos ne buju izmislili samo da imaju svoju kolumnu na internet stranici
|
|
RE: Zablude o dječjim kolicima 8.3.2009 21:02:59
|
|
|
|
Ruža
|
Onda mi definitivno imamo kriva. Ionako za muške kažu da manje pričaju. Kad bude cura nabaviti ćemo ona da gleda u nas.
|
|
RE: Zablude o dječjim kolicima 9.3.2009 8:26:25
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
"Rezultati provedenog istraživanja pokazali su kako djeca koja licem nisu okrenuta osobi koja ih gura, a najčešće je to roditelj, ne raspolažu velikim vokabularom, manje sudjeluju u interaktivnim igrama i manje se smiju." pa moj FJ pobija ovu rečenicu iz sekunde u sekundu
|
|
RE: Zablude o dječjim kolicima 9.3.2009 14:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nema to veze s vezom! Ja imam PP Veneziju, reverzibilna drška. Sve 3 sam u njoj vozila od kad su se rodile, osim Katarine, koju sam s Elicom vozila u duplim kolicima, jednostavno smo tako morali. Kad smo šetali s tatom išli smo s dvojim odvojenim kolicima. Znači, svaka je "prošla kroz Veneziu"... I svaka ima drugačiji tempo razvoja govora, i to totalka!!! Paulinu nemreš ušutkat, ma nikako, nitko nemože doć do riječi od nje. Elena priča, ali tiho, tiho, takvo je dijete, Katarina tek počinje i razvoj za dob je u skladu s normama. A - pišu li ga pišu, samo da nešto pišu.... moraju dobit plaću za nešto....
|
|
|
|
RE: Zablude o dječjim kolicima 9.3.2009 14:07:07
|
|
|
|
mamulinčica
|
Ma govore gluposti,samo da prodaju. Moji su svi prošlo Gracova i ne gase se,brbljaju i previše,dobro Mia je još mala,ali i ona "priča" dovoljno za svoju dob.
|
|
|
|
RE: Zablude o dječjim kolicima 28.3.2009 10:53:13
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Ma nema to veze s vezom! Ja imam PP Veneziju, reverzibilna drška. Sve 3 sam u njoj vozila od kad su se rodile, osim Katarine, koju sam s Elicom vozila u duplim kolicima, jednostavno smo tako morali. Kad smo šetali s tatom išli smo s dvojim odvojenim kolicima. Znači, svaka je "prošla kroz Veneziu"... I svaka ima drugačiji tempo razvoja govora, i to totalka!!! Paulinu nemreš ušutkat, ma nikako, nitko nemože doć do riječi od nje. Elena priča, ali tiho, tiho, takvo je dijete, Katarina tek počinje i razvoj za dob je u skladu s normama. A - pišu li ga pišu, samo da nešto pišu.... moraju dobit plaću za nešto.... Baš tako, pišu, pišu. Baš me zanima na kojem uzorku rade takva istraživanja?
|
|
RE: Zablude o dječjim kolicima 31.3.2009 9:46:14
|
|
|
|
tikica_69
|
A na tupim Amerima.....na kome bi inace
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!