Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 13:52:09
|
|
|
|
mlada mama
|
to je istina i trudim se uvijek tako postavljati prema njemu
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 14:04:55
|
|
|
|
dikac
|
od ovih teoretskih savjeta zaboli me glava i sve je lijepo dok to čitam, ali naravno da ne mogu protiv svog karaktera i da se ponašam u skladu s njim. možemo pročitati knjige, članke o odgojnim metodama i sve je to super samo sam mišljenja da na kraju postupimo onako kako je nešto usađeno nama i da ne možemo protiv sebe, teško se je mijenjati. kad bi teorija bila lako provediva u praksi, onda bi svi mi bili svaršeno uspješni, a naša djeca također.
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 14:07:54
|
|
|
|
božica
|
dikac slažem se s tobom i kužim te zanimljivi su takvi članci zar ne
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 14:10:22
|
|
|
|
Lady3
|
Sve je to super,ali treba to znati i sprovesti u djelo..Nisu sva djeca ista i istoga karaktera..Svatko poznaje svoje dijete najbolje i prema tome se ravna..
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 15:47:56
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: dikac od ovih teoretskih savjeta zaboli me glava i sve je lijepo dok to čitam, ali naravno da ne mogu protiv svog karaktera i da se ponašam u skladu s njim. možemo pročitati knjige, članke o odgojnim metodama i sve je to super samo sam mišljenja da na kraju postupimo onako kako je nešto usađeno nama i da ne možemo protiv sebe, teško se je mijenjati. kad bi teorija bila lako provediva u praksi, onda bi svi mi bili svaršeno uspješni, a naša djeca također. U potpunosti potpisujem. Najlakše je savijetovati iz stajališta promatrača. O.k. sve za pročitati, ali koliko je primjenjivo u praksi?
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 15:56:37
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nisam pročitala tekst u cjelini, ali na ovaj izvojeni dio mogu reći samo jedno... svi smo mi odrasli kako smo odrasli i roditelji su nas odgojili najbolje kako su znali, no važno je da svatko od nas prepozna svoje manjkavosti i propuste te ne ponavlja iste kod svoje djece.
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 21:16:56
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: dikac od ovih teoretskih savjeta zaboli me glava i sve je lijepo dok to čitam, ali naravno da ne mogu protiv svog karaktera i da se ponašam u skladu s njim. možemo pročitati knjige, članke o odgojnim metodama i sve je to super samo sam mišljenja da na kraju postupimo onako kako je nešto usađeno nama i da ne možemo protiv sebe, teško se je mijenjati. kad bi teorija bila lako provediva u praksi, onda bi svi mi bili svaršeno uspješni, a naša djeca također. U potpunosti potpisujem. Najlakše je savijetovati iz stajališta promatrača. O.k. sve za pročitati, ali koliko je primjenjivo u praksi? potpisujem! Dok je Petra bila manja znala sam pročitati članke vezane uz bebe,odgoj i sli. ali nikada nisam kao neke mame bolesno se držala onoga što piše jer ipak je teorija jedno,a praksa drugo
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 21:41:17
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: božica dikac slažem se s tobom i kužim te zanimljivi su takvi članci zar ne zanimljivi jesu, tjeraju na razmišljanje, dobro je tu i tamo stati na loptu, preispitati se kako postupamo prema svojoj djeci, a onda kako ćemo reagirati u neočekivanim situacijama je nešto što je teško kontrolirati....
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 21:53:53
|
|
|
|
mirna
|
Potpisujem f.j., ali i tvoj zadnji post dikac. Ne treba se svega drzati sto negdje procitas, ali valja ponekad razmisliti i preispitati vlastito ponasanje.
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 22:39:47
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mirna Ne treba se svega drzati sto negdje procitas, ali valja ponekad razmisliti i preispitati vlastito ponasanje. I to svakako.
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 23:33:27
|
|
|
|
tikica_69
|
Dijete se rodi bijelo kao zid....u svom odrastanju ona kopija nas i okoline....
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!