Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 13:57:54
|
|
|
|
mirna
|
Idemo na selo... Nadam se da nećemo samo raditi i da će biti lijepo vrijeme, pa ćemo koji dan otići i na kupanje ili izlet... Jedva čekam..
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 13:58:51
|
|
|
|
koka
|
Ja planiram rodit . Nebi bilo loše .
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 14:04:26
|
|
|
|
cokolada
|
Mirna, idete na bazen? Ako sam dobro zapamtila tvoj bebac ima oko 2,5 god., da li se i on kupa, kako? Pitam jer sam imala zelju otici na bazen (gdje nije prevelika guzva) ali nisam jer me bilo strah kako ce se zvrkic kupati s obzirom na duboku vodu. Koka bilo bi dobro, pa sada ti je negdje ovih dana i termin...jos malo pa ce tvoj stici!!!
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 14:13:51
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: koka Ja planiram rodit . Nebi bilo loše . Pa da znaš da bi i mogla.... Ja planiram raditi ujutro, a navečer feštati kad nam Koka rodi...
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 16:59:58
|
|
|
|
tonkica
|
Moj mm i ja niš ne planiramo, jer će on raditi. Tako da ostajemo di jesmo. Koka ako rodiš, bit ću u bircu i piti sa Ružom.
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 17:11:19
|
|
|
|
tina1602
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: koka Ja planiram rodit . Nebi bilo loše . Pa da znaš da bi i mogla.... Ja planiram raditi ujutro, a navečer feštati kad nam Koka rodi... i ja planiram feštati sa curama
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 18:54:49
|
|
|
|
božica
|
mi ćemo biti domeka-u subotu ćemo krstiti leonicu-već smo si skinuli navijaćke pjesme-i bit će veselo-i mnogo drugih tako peći ćemo peku fino meseko torta kolaći i društvo
|
|
|
|
RE: Sto planirate za "produzeni" vi... 18.6.2008 21:00:03
|
|
|
|
Puli
|
mi ćemo fešatati na jaji dok smo još u zg joj što ćete mi faliti na moru
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!