|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ponašanje djeteta u društvu s drugom djecom
4.2.2009 14:29:50   
dikac
anaxx, primijetila sam da onateško proživljava dolazak brace. pogotovo kada se neko zaleti prema njemu i tepa mu, ona to sve tužnim okicama gleda. Izbjegavam ga maziti i pričati s njim u njezinom prisustvu, pričekam večer da ona ode čorkati ili iskoristim vrijeme kada je dole kod bake i dide da ga pomazim, onako kako spada. Nekako mi je teško balansirati u svim tim emocijama. Strogo pazim da nju ne povrijedim, a njega mi je jadnička žao, dobro, razmišljam da on ne kuži ništa, ali dobro znam da sve osjeti.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 26
4.2.2009 14:32:46   
anaxx
znam da ja sad tu nešto teoretiziram, ali mislim da puno,puno, puno ljubavi (ne mislim time da ju ona ne dobije, ali pa ljudi smo , čovjek ponekad ne stigne sve)dakle puno ljubavi može riješiti ovakve probleme.
ne znam kako je kod vas ali čujem priče da stariju sestru/brata treba što više uključiti u život mlađeg, da donosi pelene, gleda kako se premotava, maže s kremicom sluša priće za laku noć..... ne znam, možda , znam da se mala mora osjetiti važnom što je dobila brata i što je ona već velika da ga pazi i pomaže i ....
mazite se.....

dodajem : mazite se zajedno u troje, mislim da je to bitno, da ona vidi ljubav i prema njoj i prema bratu!!!!!!

< Poruku je uredio anaxx -- 4.2.2009 14:34:21 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 27
4.2.2009 14:37:31   
dikac
kužim što mi hoćeš reći. morat ću je po malo uključivati jer još nisam počela iz razloga što je ona mala, a i on mi je još onako malecki. Čim mi Ivan bude čvršći, probat ću je kompletno uključiti u presvlačenje, hranjenje i ostalo. očito je da nešto moram promijeniti da mi dora bude zadovoljna.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 28
4.2.2009 14:41:16   
anaxx
user posted image  SRETNO!!user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 29
7.2.2009 17:03:01   
Njofra
Pa naravno da nisam za to da moj mali slobodno udari drugo dijete. Ne opravdavam ga. Uvijek mu kažem kako to nije lijepo ponašanje i govorim kako to dečkiča boli i neće se više htjeti s njim igrati i sve to, kako bi bilo da je on tebe bolilo bi te... Maleni me tada sluša, ali ima dana kada ja okrenem leđa on opet usputno lupne prijatelja. Ta ima i onih dana kada ja odem iz društva sa svojim Njofrom jer drukčije ne ide. Naglasit ću još jednom da ga tada sigurno neću lupiti po guzi a da bi me on poslušao i ostao u kutu stajati to se još nije dogodilo. Da se razumijemo on ima potpunu moju pažnju nije dijete koje ide u vrtić. A na pitanje kako to tete rješavaju u vrtiću dati ću primjer (zar mislite da su tete neke super žene, ima iznimki) jednom smo bili prisutni u vrtiću kada je nekoliko teta na okupu (eto razgovaraju lijepo u dvorištu vrtića dok je samo jedna teta pazila valjda na cijelo dvorište) a upravo se desilo to da je jedan klinac udario drugog i nikom ništa ovo dijete je plakalo tako da mi ga stvarno bilo žao i nije bilo tete da kazni onoga koji ga je udario i nitko nije utješio uplakano dijete. Pa eto i tako nekad bude u vrtiću. Nije ni tamo sve sjajno. Zato mi ova primjedba kako to tete rade u vrtiću jednostavno nije "legla". Ima tamo svega i neke odgojne metode nebi se većini roditelja svidjele.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!