Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:32:28
|
|
|
|
ninolina
|
Mi imamo isto 4-5 puta god i plus radionicu s djecom. Često tete organiziraju da i roditelji nešto rade sa djecom.
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:50:26
|
|
|
|
Viky
|
Ja sam teta u vrtiću i zanima me jedna stvar.Kakve roditeljske najviše volite?Da li neke informativne,uz video zapise o vašem djetetu ili edukativne sa nekom ciljanom temom?
< Poruku je uredio sena -- 1.2.2009 9:53:30 >
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:54:01
|
|
|
|
koka
|
Prvo volim da mi se kaže sve vezano uz moje dijete, kako se ponaša, šta ga zanima, kakav je u društvu , dali jede , spava , sluša ..a onda ostalo s temom ili bez tete uvijek kažu nešto..
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:55:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
dobri su ciljani koji obrađu tematiku, npr. trogodišnjaci (tvrdoglavi, sve mogu sami... pa nam tete malo objasne kako u nekim trenutcima postupati i kakve mjere one poduzimaju ako djeca ne slušaju, rade po svom i sl.). Također bih voljela da imamo jedan sastanak sa video zapisim ašto djeca rade, kako reagiraju kada imaju zadane zadatke i sl.
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 9:56:50
|
|
|
|
ninolina
|
Sena to bi ti nama trebala reći . Ja sam mama koja ne traži puno u smislu sada njima treba sva pažnja, da ne plaću, da moraju super njamati... Nikada nismo imali problema s tim jer dođemo i pitamo kako je bilo a tete same kažu jer znaju da će recimo Iva sama ispričati doma. Više vremena tata provodi u vrtiću, ali evo tete nas nazvale dva puta da provjere zašto mala nije u vrtiću jer im fali . Srečom djeca su mi takva da ne trebamo mi ispitkivai jer nam oni daju sav izvještaj. I da, ne volim kad mama zapitkuje za svaku sitnicu joj mogu misliti kako je tetama
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 10:12:33
|
|
|
|
Viky
|
Mi puno snimamo djecu sa kamerom i puštamo na roditeljskim sastancima.Ja sam roditelj malog djeteta i osjetljiva sam na to pitanje.Ponekad su roditelji umorni od svega i kažu mi da ih ne gnjavim sa predavanjima več da ih zanima samo dijete.Mogu se pohvaliti da imam iskren odnos sa roditeljima.Roditelj treba imati povjerenja u odgajatelja.Imamo i individualne razgovore.To najviše volim jer se posvetim jednom djetetu,izvadim sve podatke o njemu i obavijestim rod. o djetetovom razvoju unutar grupe
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 10:16:23
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov dobri su ciljani koji obrađu tematiku, npr. trogodišnjaci (tvrdoglavi, sve mogu sami... pa nam tete malo objasne kako u nekim trenutcima postupati i kakve mjere one poduzimaju ako djeca ne slušaju, rade po svom i sl.). Također bih voljela da imamo jedan sastanak sa video zapisim ašto djeca rade, kako reagiraju kada imaju zadane zadatke i sl. slažem se...mene jaako zanima kako se on ponaša..
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 11:25:56
|
|
|
|
Lady3
|
U biti svakog četvrtka možemo sve tete pitati što nas zanima.Ali uvijek kad idem po L.u vrtić,tete kažu šta trebam znati..
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 11:46:25
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
Mislim da su roditeljski sastanci veoma bitni iz još jedne perspektive : izmjena iskustva. Kod nas u grupi ima nekoliko roditelja koji se družimo i van vrtića ali u svakom slučaju ok smo grupa pa se na sastancima povede i neplanirana tema koju najčešće povuče neko od roditelja pa izmjenjujemo iskustvo u različitim situacijama . U svakom slučaju imamo tete za +5 pa uvijek u bilo koje doba možemo dobiti svaku informaciju i odgovor na svako pitanje
|
|
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 12:19:35
|
|
|
|
božica
|
Da li neke informativne,uz video zapise o vašem djetetu ili edukativne sa nekom ciljanom temom? najviše vezano za djete a ovo ostalo dobro dođe
|
|
RE: roditeljski sastanci u vrtiću 1.2.2009 14:29:29
|
|
|
|
kitty
|
slazem se bozice
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!