|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hodalica- da lili ne?
9.9.2009 8:14:34   
dominik
moji oboje su aktivni skroz...dori nakon sat vremena poda dosadi to, pa malo u igraonicu, pa malo nosenja, pa malo hodalice...ja sam za...

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 26
26.9.2009 0:01:26   
ELENA35
Thea,u potpunosti se slažem s tobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 27
26.9.2009 0:05:41   
dominik
a ako se bojite da se zbog hodalice zaletavaju varate se...dora mi je bila u  hodalici i sad se sama na podu uci hodati...napravi korak..pa kad uhvati ravnotezu napravi i drugi i onda opet lovi ravnotezu pa na trecem padneuser posted image  

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 28
26.9.2009 0:13:22   
ELENA35
user posted image tako su radili i ovi moji veliki,dok su počinjali hodati.

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 29
2.10.2009 18:43:28   
paolina
Jos ima vremena da razmisljam o hodalici jer mi je bebac jos u stomaku (uskoro izlazi!) tako da nemam nekih opcija o hodalici ali najime moja sestricna ima jednu klasicnu.. njena bebica nije htila sjedati u hodac.. neznam kako  biti kod mene... 

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

OBAVEZNO OTVORITE OVU STRANICU KOJU JE NAPRAVILA JEDNA PONOSNA MAJKA

http://www.paulinaa112.blogspot.com

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 30
13.10.2009 17:25:19   
karoca
Cure, kad ste vi (koje ste koristile hodalicu) počele djecu stavljat u nju, mislim s koliko mjeseci?
Nekako sam zaboravila kad sam Maru prvi put stavila u nju a bilo je prije 2 god.
Što ćete, godine, počela sklerozauser posted image !

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 31
13.10.2009 17:55:51   
FIONA
a ne znam darling, ja svoju nisam nit ne bum jel vidim da je čist poletna i ovak..da je u hodalici ne bi stigla ni nos obrisat...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 32
13.10.2009 18:04:25   
Thea
IZVORNA PORUKA: Thea

Moja kćer od 12,5 godina bila je u hodalici sa 5 mjeseci jer je sama već sa tri mjeseca se dizala i bila je čvrsta na nogama,a i pedijatrica je rekla da ju stavim slobodno jer je vidjela da je dijete spremno i sa 10 mjeseci je sama hodala..Sin koji ima sad 9 god je isto bio u hodalici sa 6 mjeseci jer je isto bio žilav,jak na nogicama,prohodao je na svoj 1 rođendan.Sada mi treće dijete ima 7 mjeseci i već je mjesec dana u hodalici.On je još napredniji od ovo dvoje jer je sa tri mjeseca sjedio uspravno i okretao se.I kad nije u hodalici ako ga stavimo na nogice on radi prave male korake i hoda.Zato smatram da ovisi o djetetu jer naravno da ih ne treba forsirati ali niti ako je djete spremno ne zadržavati.naravno da to ne znači ostaviti dijete u hodalici bez nadzora i na duže vrijeme..mi smo ti koji poznamo svoju djecu...

Evo karoca da opet ne pišem isto ,a da ti odgovorim...user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 33
13.10.2009 18:08:01   
Ninaa
Ja imam hodalicu koju smo dobili, a i dijete od 6 mj koje je jako žilavo i spretno i još je nisam stavila, nisam pametna, mm je protiv jel smo dosta djece koja su u hodalici vidjeli da hodaju na prstima i kasnije kad prohodaju. Dakle Thea, Dominik i ostale mame koja su djeca išla jesu vaši to radili ili su ovi koje mi vidimo jako dugo vremena u njoj? Mali do sestrine kume čak mora na vježbe jel sa skoro dvije godine hoda ko balerina, doktori tvrde da od hodalice.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 34
13.10.2009 18:08:04   
karoca
Hvala Thea još jednom! I moja Katarina je dosta žilavija od Mare,sjedi sa 4mj. a sad sa 6mj.se malo opire na noge.

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 35
13.10.2009 18:12:13   
Thea
IZVORNA PORUKA: martina ks

Ja imam hodalicu koju smo dobili, a i dijete od 6 mj koje je jako žilavo i spretno i još je nisam stavila, nisam pametna, mm je protiv jel smo dosta djece koja su u hodalici vidjeli da hodaju na prstima i kasnije kad prohodaju. Dakle Thea, Dominik i ostale mame koja su djeca išla jesu vaši to radili ili su ovi koje mi vidimo jako dugo vremena u njoj? Mali do sestrine kume čak mora na vježbe jel sa skoro dvije godine hoda ko balerina, doktori tvrde da od hodalice.

Moji nikad nisu hodali na prstima niti u hodalici niti poslije.Pa nariktala sam hodalicu na onu visinu na kojoj dijete stane na pod sa cijelom nogicom,a ne na visoko da se odgurava sa prstima....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 36
13.10.2009 18:21:59   
Bebys
jao ja vas sve slusam i slusam i slusam i sad sam poludila....nemam pojma sta da radim....bas ste me smele ....a ja bas mislila kupic hodaljku..mmmmmm sad moram misliti...i viditi ali moja bebica je super i dosta cvrsta...ma nisam bas primjetila da su hodalice lose...neznam ...vidit cu...

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 37
13.10.2009 18:26:20   
FIONA
draga ja sam hodala u hodalici kao i 99% moj egeneracije pa nismo šepavi mutanti...
ja sam učila hodati u cipelicama s anatomskim uloškom sad po novom samo mekane i ravne su kao dobre...

sve je ok ak se tvoja beba prilagodi i prihvati onako kako je zamišljeno...ako bu hodala na prstima ne buš ju stavljala...ak bu pičila u hodalici onda ju stavljaj...kaj se odmah bojiš kako i zašto...samo bez nervoze beybe...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 38
13.10.2009 18:31:23   
dominik
meni je dora u hodalici bila jako kratko...a na prstima hoda od kad se primila za ogradu u kindacu i sad nakon 2 mjeseca kaj stoji ona stoji pola vremena na prstima...a opet s druge strane domi je bio u hodalici dugo vremena i puno puta devno i nikad nije stao na prte

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!