Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Klinci i spavanje s roditeljima 24.1.2009 23:30:00
|
|
|
|
tikica_69
|
Jedino kad su bili pod visokom temperaturom i to zato sto sam se ja bojala a ne zato sto su oni trazili. Od malena su spavali zajedno sami u sobi, tako sam ih navikla.
|
|
RE: Klinci i spavanje s roditeljima 24.1.2009 23:37:03
|
|
|
|
njanja
|
Ne mogu na to ništa odgovoriti.... mislila sma da mi se neće desiti nikada, a desilo se...kada je jan oko 4,5 mj stalno tražio cicati (svakih 1,5-2 h) bila sam premorena i samo sam se premještala oko njega za lijevu i desnu cicu i spavala..... sada je to srećom rijeđe pa najćešće zaspim samo na onom hranjenju oko 2 pa ga poslije hranjenja oko 5 vratim u krevet njegov....do 2 spava u svom..... nadam se da kada prerstanem dojiti da će to sjesti na svoje mjesto... nije da mi smeta u krevetu, dapače, imamo veliki krevet 180 x 200 gdje stvano ima mjesta i prekrasno mi ga je pomirisati i kada se stišće uz mene, ali mislim da to ne vodi ničemu....
< Poruku je uredio njanja -- 24.1.2009 23:39:51 >
|
|
RE: Klinci i spavanje s roditeljima 24.1.2009 23:39:59
|
|
|
|
ejmama
|
Počelo je sa stavljanjem u krevet kad bi bila bolesna, a sad je to njen krevet i njena soba!
|
|
RE: Klinci i spavanje s roditeljima 24.1.2009 23:46:06
|
|
|
|
curice
|
Najstarija i najmlađa to nikad nisu tražile,pa tako nisu sa nama ni spavale,ali zato se srednja naspavala za sve njih tri zajedno.Počelo je zbog njenog nespavanja i moje premorenosti,neispavanosti,a prestalo je tek sa cetiri i po godine.
|
|
|
|
RE: Klinci i spavanje s roditeljima 24.1.2009 23:48:20
|
|
|
|
mirna
|
ako je bolestan znamo ga uzeti k sebi, more za sada jos nema...
|
|
|
|
RE: Klinci i spavanje s roditeljima 25.1.2009 0:06:29
|
|
|
|
Lady3
|
L.već neko vrijeme spava sa mnom u krevetu,otkako se P.rodio nažalost nisam više toliko vremena s njom.Mazi se i toplije joj je sa mnom,onako svaki čas se otkriva i svaki čas sam ustajala da je pokrivam...
|
|
RE: Klinci i spavanje s roditeljima 25.1.2009 10:43:37
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
spava u kindaću do našeg kreveta i nema potreb da spava s nama...vikendom se ujutro, prije ustajanja, malo uvali da s epomazimo, ali ne spava s nama nikada
|
|
RE: Klinci i spavanje s roditeljima 25.1.2009 21:21:00
|
|
|
|
tonkica
|
Nadam se da se neće na to naučiti. Na nađem smo krevetu velikom samo kad se igramo tokom dana. Preko noći smo na prastarom kauču u njenoj sobi dok jede i to je to. Srećom, do sad nije nikad bila bolesna, tak da s tim nemam iskustava. Moj stariji nećak sa 6 godina još uvijek zna doć burazu i šogorici u krevet. Meni je to malo tu mač, baš zato sam inzistirala da Mia ima svoju sobu i tamo ju preselila ful rano.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!